- 1 Ağustos 2014
- 62.927
- 73.193
- 4.218
ifb kudurmuşa benziyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan Dinç, TFF kanadında çok sağlam duyum alır, TFF yetkilisi ile görüşmüş.
Gündemde şu an yok ve hemen sonuçlanmaz ama FB lehine bir karar çıkacağını düşünmüyorum demiş.
Ekli dosyayı görüntüle 119135
Daha gecenlerde tam tersini iddia etmedi mi ?
Akit denilen tuvalet kağıdının laik versiyonu.Fener'li şizofrenin açıklamalarını saniye saniye aktaran Sözcü şu anda ölü taklidi yapıyor. İşte muhalefetin en önemli yayın organı da bu paçavra.
max 10 güne belli olurbu ne zaman belli olacak
bu iş tff kulüpler tarafından çözülemez. topu gençlik spor bakanlığına atacaklar.Gökhan Dinç, TFF kanadında çok sağlam duyum alır, TFF yetkilisi ile görüşmüş.
Gündemde şu an yok ve hemen sonuçlanmaz ama FB lehine bir karar çıkacağını düşünmüyorum demiş.
Ekli dosyayı görüntüle 119135
1 nisan 2021 fenerbahçe tweeti
"açılın siyaset bilimi mezunuyum ve bu işlerden biraz anladığımı düşünürüm.
fenerbahçe iddialarının tutmadığının farkında ki kamuoyunu etkilemek için açık tartışmaya davet ediyor. şöyle anlatayım, yıllardır muhalefet erdoğan'a televizyonda tartışmayı teklif etti, erdoğan bunları dikkate almadı bile. çünkü erdoğan zaten önde olduğunun farkındaydı. olası bir açık oturumda karşı taraf durumu lehine çevirebilirdi. gelelim son yerel seçimlere. bu kez açık oturum binali bey ile ekrem bey arasında söz konusu oldu. akp adayı masaya oturmaya karar vermişti. neden? çünkü istanbul'u kazanmalarının zor olduğunu biliyorlardı ve kamuoyunu etkileyecek bir girişime ihtiyaç vardı. yani siyasette açık oturum talep eden taraf çoğu zaman dezavantajlıdır ve bu yüzden oturum teklif eder. eğer oturumdan başarısız ayrılsa bile zaten kaybetmeye yüz tutan bir dava peşinde olduğu için kaybı büyük olmaz. fakat orada açık oturumda iyi bir performansla durumu lehine çevirmeye medet umar. düşünün, kamuoyu yoklamaları seçimlerin sizin lehinizde olduğunu görüyorsunuz, niye tartışma toplarına giresiniz?
velhasılıkelam mantık benzerdir. fenerbahçe davasında güçsüzlüğünü fark ettği için son kurşununu atmaya çalışıyor. zaten bugünkü yönetim kurulu üyesinin da sinir ve stres seviyesini hep beraber gördük. eyyorlamam bu kadar."