- 4 Aralık 2009
- 14.180
- 10.632
- 2.498
Şimdi genç yetenek değerli tabii, taraftarları sevmekte haklı ama iş öyle bir noktaya gidiyor ki çocuğu kurtarıcı haline getirmeye çalışıyorlar. Biz de vaktinde Arda Turan'a yaptık benzerini ters tepti, gitmeden önce oynadığı son sezonda uzun süre sakatlandı, oynadığı zaman da fayda vermedi üstüne bir de her hareketi eleştirilir oldu ki hak etmişti eleştirilmeyi.
Bunlar bizim Arda için yaptığımızın belki de 10 katını hayal ediyorlar ve öyle görüyorlar. Samimi söylüyorum en kısa zamanda gitsin kendisini kurtarsın. Bu işin sonu çukur abi, ben bu memlekette böyle bir ilgiden maraz doğmadığını daha görmedim. Gerçekten çok yazık edecekler çocuğa, saçma bir tabulaştırma içine girdiler artık.
Bunlar bizim Arda için yaptığımızın belki de 10 katını hayal ediyorlar ve öyle görüyorlar. Samimi söylüyorum en kısa zamanda gitsin kendisini kurtarsın. Bu işin sonu çukur abi, ben bu memlekette böyle bir ilgiden maraz doğmadığını daha görmedim. Gerçekten çok yazık edecekler çocuğa, saçma bir tabulaştırma içine girdiler artık.