Ali Koç, Arda Güler'i Parayla İkna Etmeye Çalışıyor

Şimdi genç yetenek değerli tabii, taraftarları sevmekte haklı ama iş öyle bir noktaya gidiyor ki çocuğu kurtarıcı haline getirmeye çalışıyorlar. Biz de vaktinde Arda Turan'a yaptık benzerini ters tepti, gitmeden önce oynadığı son sezonda uzun süre sakatlandı, oynadığı zaman da fayda vermedi üstüne bir de her hareketi eleştirilir oldu ki hak etmişti eleştirilmeyi.

Bunlar bizim Arda için yaptığımızın belki de 10 katını hayal ediyorlar ve öyle görüyorlar. Samimi söylüyorum en kısa zamanda gitsin kendisini kurtarsın. Bu işin sonu çukur abi, ben bu memlekette böyle bir ilgiden maraz doğmadığını daha görmedim. Gerçekten çok yazık edecekler çocuğa, saçma bir tabulaştırma içine girdiler artık.

aliş artık erkekte de genç tercih ediyo demek ki. dünkü bebe bayblade gibi oynatıyo yalı ÇOCUĞUnu

Futbol zekası çok iyi değil bakalım real olarak zeka seviyesi nasıl ,ailesi parayı seçecektir muhtemelen arda neyi seçecek bakalim

Dzeko Arda ikilisi bizim için çok iyi olur. Arda’yı satıp Valancia Dzeko yapsalar tehlikeli olurlardı.

Dzeko Arda ikilisi bizim için çok iyi olur. Arda’yı satıp Valancia Dzeko yapsalar tehlikeli olurlardı.
Kesinlikle bunlar farkında değil dzekoyu 10 sene önceki haliyle zannediyorlar Valencia gibi usta bir sahtekari çok araryacaklar ki dzeko yaşlılık döneminde yanında iyi bir yardımcı forvet olmadan oynayamiyor

Ali Koç'tan Arda Güler'e: Yarın 1'de görüşürüz. (skorizm)

Arda kalır ya çocuğa resmen taraftar ve ali koç büyük algı yaptı kalmaması mucize olur ve Ardayı tebrik ederim kalmazsa kalırsa da büyük kayıp değil daha 18 yaşında

Bu sene double double yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalırsa kendine yazık eder ki son 1 senelik yükseliş periyoduna bakarsan ney olarak durmuş durumda.
Bir sene daha durması demek 1 sene daha kaybetmek demek.
Yetenekli ama uçmamak gerek çocuk resmen sahadaki irfanların kopyası. Net olarak kendine daha farklı özellikler katmalı. Şu halini Avrupa’da görsek bugün 4-5 verip alalım abi şeklinde bir sürü mesaj dönerdi.
Kendisi net bir şekilde hata yaptı son maçlarda sakatım ayağına 5 milyona serbest kalır maddesini kapacaktı şimdi ver elini benfica-dortmund-rennes vs.
Şu anki transfer bedeliyle kariyer pastasını küçültmüş durumda.
Futbolda bir miktar gaddar olmak gerekiyor ki muhteşem kariyerin olsun, duygusallık soktuğun anda iş sıçıyor maalesef.

Yeni sözleşme imzalayıp çıkış maddesini yükseltirse sittin sene fenerden kurtulamaz. Şimdi kaçtı kaçtı yoksa gecmis olsun.

Geri
Üst Alt