Ali Koç: “Arda Turan’a az bile ceza verdiler”

Sayın üyeler,

"O.c, Amk, SG, Sktr gt, Ags, Sags, Amk gazetesi, " gibi kısaltmalar son dönemde kullanılmaya başlandı ve uyarılara da riayet edilmiyor.

Cezai işlem uygulanmaması için herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum aksi taktirde katlamalı olarak 1-2-3-5-7 günlük cezalar alabilirsiniz.

Ayrıca bazı kulup başkanlarının ad soyad kombinasyonlarını degistirerekte küfür iması yapılması yasaktır.

Sn rdaşlarım biraz dikkat edelim ne siz ceza alın ne de bize iş yükü olsun ;)

Yalı çocuğunun fena halde sirazesi kaymış koç ailesindrn böyle biri cikmssi tam rezillik
Koç ailesi de öyle matah bir insan topluluğu değil. Sonradan görme bir aile.. Hani bakkallık mesleğini küçümsemek için söylemiyorum ama bu yalı çocuğunun dedesi, Rahmi Koç un babası Vehbi Koç bakkallıktan gelme bir zattı. Hani öyle sağda solda lafının edildiği gibi asilzade değiller.. Çok da yadırgamamak lazım bu yalı bebesinin yaptıklarını.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bi tarafın bolardı hala gak guk ötüyorsun. Onun bunun yalısının çocuğu.

2 yıldır Fatih Terim seni Kadıköy'de karısı yaptığı için mi ağzından Galatasaray'ı düşürmüyorsun Ali? Çok mu incitti kocan Terim seni?

Yarin trafik kazasinda olse sanirim hic bir Galatasarayli uzulmez bu duruma. Allah gecinden versin tabi ki ama milleti bu duruma getirenler de ta kendileri. Nefret ediyorum boyle insanlardan. Seviye, kalite, seref, onur ,gurur diye birsey yok bedenlerinde. Boyle haram yiyiciler birde utanmadan agizlarina dinden, muslumanliktan bahsediyor. Allah korkulari da kalmamis. Neyse daha da fazla sey yazasim geliyor ama degmez.

Yarin trafik kazasinda olse sanirim hic bir Galatasarayli uzulmez bu duruma. Allah gecinden versin tabi ki ama milleti bu duruma getirenler de ta kendileri. Nefret ediyorum boyle insanlardan. Seviye, kalite, seref, onur ,gurur diye birsey yok bedenlerinde. Boyle haram yiyiciler birde utanmadan agizlarina dinden, muslumanliktan bahsediyor. Allah korkulari da kalmamis. Neyse daha da fazla sey yazasim geliyor ama degmez.

Alper bari siz yazın ya, yurt dışındasınız. Biz yazarsak sıkıntı :asd:

Emre Belözoğlu: "Sana ne benim futbolcumdan! Başkasıyla sözleşmesi olan oyuncuyla ilgili konuşmak yöneticilik değil.

Geri
Üst Alt