- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Kandırmayın GalatasaraylılarıGercek ustad, cok dalga geciliyor diye sildi sonradan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kandırmayın GalatasaraylılarıGercek ustad, cok dalga geciliyor diye sildi sonradan.
Yani montaj öyle mi üstat?Mizah amaçlı. Gerçek değil.
EvetYani montaj öyle mi üstat?
Gerceklerin er gec ortaya cikmak gibi kotu bir huyu vardirKandırmayın Galatasaraylıları
Inanma seni trolluyorYani montaj öyle mi üstat?
Geçme namert köprüsünden D P Baş.Gerceklerin er gec ortaya cikmak gibi kotu bir huyu vardir
Bu internette de öyle inanarak yazılıyor ve kullanılıyor ki ben de çoğu zaman gerçek sanıyorum allah allah diyorum ayırdına varmak güçleşiyor artık
En büyük terörist kendileri. Herkes bahçesini temizlesin sonra diğerlerin e laf atsın. Futbol aleminin kara lekesidir fener.Trabzonspor adli siyasi destekli terorist camiaya iyi giydirmis.
Hangi naife cevap verdiğini anlamadım engelli ben de o yüzden kesin saçmalayan biridir ki listemdedir ama fener öznesinden dolayı olayı anladım galiba aynen katılıyorum üstat fener her konuda olduğu gibi terörize etme konusunda mahirdir her ortamı...En büyük terörist kendileri. Herkes bahçesini temizlesin sonra diğerlerin e laf atsın. Futbol aleminin kara lekesidir fener.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Demir P. Baş 'a dedi üstadHangi naife cevap verdiğini anlamadım engelli ben de o yüzden kesin saçmalayan biridir ki listemdedir ama fener öznesinden dolayı olayı anladım galiba aynen katılıyorum üstat fener her konuda olduğu gibi terörize etme konusunda mahirdir her ortamı...
Aziz yıldırım hem kredi çekmek kolay olsun hem de faiz düşük diye o dönem de kurlar düşük olduğundan kredilerini tüm büyük şirketler gibi döviz üzerinden çekiyordu ama gelirin döviz değilse en büyük giderin olan finansal giderler kur artınca iflas sebebi oldu bu yüzden son 2-3 yıldır döviz bazlı kredi verilmiyor ve bankalara düşük faiz baskısı yapılıyor. Zira kimse yüksek faizle çekilen krediyi ödeyemez yani bankalar gayrimenkulüne el koysa bile alacağını karşılayamıyor zira hem haddinden fazla değerlemeye tabi olmuşlar hem de piyasa kötü.Burada dikkatimi en çok çeken şey borçlarının yüzde 80’inin döviz üzerinden olduğu.
Fb'nin ne oldugunu buradaki herkes biliyor ama ts konusunu konusmaya cesaret edebilecek olaniniz yokEn büyük terörist kendileri. Herkes bahçesini temizlesin sonra diğerlerin e laf atsın. Futbol aleminin kara lekesidir fener.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi ordan...Hangi naife cevap verdiğini anlamadım engelli ben de o yüzden kesin saçmalayan biridir ki listemdedir ama fener öznesinden dolayı olayı anladım galiba aynen katılıyorum üstat fener her konuda olduğu gibi terörize etme konusunda mahirdir her ortamı...
HayırdırHadi ordan...
Cocuk gibisin
Bazilari fb nefretinde ts armasi opecek nerdeyse, ismail enver de cocuk gibi mesajlari okumasina ragmen okumuyormus gibi davraniyor.Hayırdır
kime cevap verdiğini bilmiyosan z. beni ya bırak olm artık şu kolpalarıHangi naife cevap verdiğini anlamadım engelli ben de o yüzden kesin saçmalayan biridir ki listemdedir ama fener öznesinden dolayı olayı anladım galiba aynen katılıyorum üstat fener her konuda olduğu gibi terörize etme konusunda mahirdir her ortamı...
kime cevap verdiğini bilmiyosan z. beni ya bırak olm artık şu kolpaları