Ali Koç: "Bakan Trabzonspor'u kurtardı"

En büyük terörist kendileri. Herkes bahçesini temizlesin sonra diğerlerin e laf atsın. Futbol aleminin kara lekesidir fener.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi naife cevap verdiğini anlamadım engelli ben de o yüzden kesin saçmalayan biridir ki listemdedir ama fener öznesinden dolayı olayı anladım galiba aynen katılıyorum üstat fener her konuda olduğu gibi terörize etme konusunda mahirdir her ortamı...

Hangi naife cevap verdiğini anlamadım engelli ben de o yüzden kesin saçmalayan biridir ki listemdedir ama fener öznesinden dolayı olayı anladım galiba aynen katılıyorum üstat fener her konuda olduğu gibi terörize etme konusunda mahirdir her ortamı...
@Demir P. Baş 'a dedi üstad

Burada dikkatimi en çok çeken şey borçlarının yüzde 80’inin döviz üzerinden olduğu.
Aziz yıldırım hem kredi çekmek kolay olsun hem de faiz düşük diye o dönem de kurlar düşük olduğundan kredilerini tüm büyük şirketler gibi döviz üzerinden çekiyordu ama gelirin döviz değilse en büyük giderin olan finansal giderler kur artınca iflas sebebi oldu bu yüzden son 2-3 yıldır döviz bazlı kredi verilmiyor ve bankalara düşük faiz baskısı yapılıyor. Zira kimse yüksek faizle çekilen krediyi ödeyemez yani bankalar gayrimenkulüne el koysa bile alacağını karşılayamıyor zira hem haddinden fazla değerlemeye tabi olmuşlar hem de piyasa kötü.

Bankalar açısından sıkıntı yok zira bunları vergiden düşüyorlar ve nakit akışları bozulmuyor ama olan kredi sahiplerine oluyor borçları faizleriyle katlanırken teminatları ne nakde dönüşebiliyor ne de borçlarından kurtulabiliyorlar...

Fener de aslında o hesap... Çaresizce ateşe bir kova su dökmeleri lazım yani şampiyonluk şart...

En büyük terörist kendileri. Herkes bahçesini temizlesin sonra diğerlerin e laf atsın. Futbol aleminin kara lekesidir fener.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fb'nin ne oldugunu buradaki herkes biliyor ama ts konusunu konusmaya cesaret edebilecek olaniniz yok

Fb nefreti gozlerinizi ts konusunda kor etmis vaziyette ama normal, sizin gibilere mustehak :)

Allahtan kulubun zihniyeti sizinki gibi degil ve sadece Galatasaray odakli, bosuna bu konulara kafa yormayin gidip ali koca fln kufredin kafi.

Hadi ordan...

Cocuk gibisin

kime cevap verdiğini bilmiyosan z. beni ya bırak olm artık şu kolpaları

büyük insan iyi bakan berat beyin gerekeni yapmasını bekliyoruz!

Geri
Üst Alt