Ali Koç: "Bakan Trabzonspor'u kurtardı"

Şimdi izledim biraz....

Ağlamış baya. Şerefsizce karşı takımlara bel altı vurmaya çalışıyor.
En az menajer ücretini Galatasaray ödemiş....

Tebrikler M.Cengiz başkan!

Fb'nin ne oldugunu buradaki herkes biliyor ama ts konusunu konusmaya cesaret edebilecek olaniniz yok

Fb nefreti gozlerinizi ts konusunda kor etmis vaziyette ama normal, sizin gibilere mustehak :)

Allahtan kulubun zihniyeti sizinki gibi degil ve sadece Galatasaray odakli, bosuna bu konulara kafa yormayin gidip ali koca fln kufredin kafi.
Sokayim trabzona ne alakası var senin fenere yanlamak istemenle. Burada herkes biliyor diyorsun lakin bir de senden duyalım fener nasılmış?!!!

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sokayim trabzona ne alakası var senin fenere yanlamak istemenle. Burada herkes biliyor diyorsun lakin bir de senden duyalım fener nasılmış?!!!

Ben fenere yanlamiyorum cocugum sen ve senin gibi onlarca aklini kullanamayan insan evladi trabzona yanliyor.

Duy bakalim, fener zaten bitik toparlanma sansi yok zira bu sene sampiyon olmasi imkansiz. Fenerin su an ki cabasi bize yarar emin ol su an ali koc bize yarayan isler yapiyor.

Bu Muhterem başkan seçilmeden önce adaylığını açıkladığında Türk futbolu için Barış mesajları veriyordu Başkan olduğundan beri açıklamalara bakıyorum da Acınacak halde son kurşunu oynadı kendisi zaten bu sene şampiyon olamazsa arkasına bakmadan kaçar Aykut Kocaman gibi 3 Temmuza bağlamış.

Ben fenere yanlamiyorum cocugum sen ve senin gibi onlarca aklini kullanamayan insan evladi trabzona yanliyor.

Duy bakalim, fener zaten bitik toparlanma sansi yok zira bu sene sampiyon olmasi imkansiz. Fenerin su an ki cabasi bize yarar emin ol su an ali koc bize yarayan isler yapiyor.

Cocugum derken. Senin boyun kadar oglum var benim akıllı konuş. Fenerin ne olacağının derdi bizi germez sıkıntıdan çıkmaması bizi gerer koc 2 kelam laf edip 4 defa devlet yalaması yapıyorsa ne trabzona ne bize ne de baska takıma laf soylemeye hakkı yok.

Cocugum derken. Senin boyun kadar oglum var benim akıllı konuş. Fenerin ne olacağının derdi bizi germez sıkıntıdan çıkmaması bizi gerer koc 2 kelam laf edip 4 defa devlet yalaması yapıyorsa ne trabzona ne bize ne de baska takıma laf soylemeye hakkı yok.

Üstat takıştığından cevap ancak akşama gelir boşa bekleme bırak uyusun ;) hürmetler...

Allah bagislasin afacan banane senin cocugundan

Konu su ki ben de zaten sana fenerin bu krizden cikmamasi icin gerekli olan seylerden bahsediyorum, trabzon'un basarili olmasi savasi bitirir ve bu bizim isimize gelmez. Ali koc'un baskan olmasi da fb'nin bu soylemleri de bizim isimize gelen seyler diyorum :)

Forumun çivisi çıkmış gerçekten ihrac edilmesi gerek bir çok üye var sonrada niye eskisi gibi foruma girmiyor diyorlar millete
Yoo forum gayet de iyi durumda lakin platform ozgurlestikce dar kafalilar forumu terk ediyor bu da kendi dusuncelerini kayitsiz sartsiz gercekler olarak kabul eden, hayattaki nadir basarilarindan biri yas almayi basarmak olan ve malesef toplumun ekseriyetini olusturan insanlarin foruma sirtini cevirmesi anlamina geliyor.

Aslinda fb'nin yapmasi gerekeni ts yapiyor. Onlar da maaslari 30 milyon civarina vekip kalan parayi borca yatirmalilardi.
Gecen yil cok dile getirdim, bunlarin kume dusmesi hayirlarina olurdu veya 30 milyonluk takim kurup kimseye sampiyonluk umudu vermeyeceksin. Tataftarina da durust olup beklenti yaratmayacaksin.

Geri
Üst Alt