Ali Koç: "Bu maçta yaşananlar, şampiyonluğumuzun habercisidir"

Ulan ne arsız ne yüzsüz ne aşağılık bir adam bu ya. Vallahi Aziz Yıldırım bunun kadar aşağılık değildi. Başakşehir maçında atadığın satın aldığın hakem seni göz göre göre yarışın içinde tuttu. Ne yüzsüz pislik bir adam bu be. Ulan bir camiadan hiç mi onurlu hayatiyetli şerefli biri çıkmaz.

birine cok biliyorsan sen konus diyor zuahahaha ulan ali

tenor.gif

Oyun oynadıklarını falan mı saniyor gerçekten yazık, haftalardır birşey oynamayan hakemler tarafından kollanan vasat bir takımı bu kadar savunmak ...

Bu adamın acilen profesyonel bir yardım alması gerekiyor

Maç başlığına tekrar bakacakmisiniz çünkü en az 3 4 tane kanatlı pust vardi

Olm kedinin fareyle oynadığı gibi oynadık sizinle. İlk yarı top bizdeyken ayrı ikinci yarı topu size vererek ayrı ayrı madara ettik. :D
Sen bu takımla değil şampiyon ilk 3'te bitir seni de hocanı da başarılı sayacağım.

En az 2 penaltı 3 tane de kırmızı kartınız atlandı. Eğer bu şekilde oynamanıza izin verirlerse zaten kupayı şimdiden verelim.

Ulan maç sonu açıklamayı Rambo yapsa senden mantıklı konuşur.

Yav sizin teknik direktörünüz değil miydi berabere kalınca belki Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik diyen?

Şımarık bir yalı çocuğu. Hayattaki tek özelliği zengin bir ailede doğmuş olması o kadar. Şımarıklığı bundan. Ne bir alın teri var ne bir çaba var. Bu yani fazlası değil.

düşündüm taşındım renktaşlar böyle her maç 2 penaştıları aleyhlerine verilmezse ve her maç 9 10 dakika uzarsa doğru olabilir dediği :D

Geri
Üst Alt