Ali Koç, Cumhurbaşkanı'nı Ziyaret Etti!

Feramuz Kayalar

Marjinal biriyim
Sarı Üye
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

DvbUc5sX0AE6-ee.jpg

Küme düşme kaldırılsın diyedir

ali koc:sayin cumhurbaskanim dusecegiz gibi gorunuyor bize el at sike davasinda oldugu gibi. b.kuna kurban cumhurbaskanim

Züper ligde takım sayısı 21 olucak demektir bu.

Ben size demiştim. Sezon sonu bu seneliğine küme düşme kaldırılacak. Fener eğer düşerse düşmeyecek.

Ligdeki takim sayisini cumhurbaskanligi mi belirliyor ? Size bu konuda uefa regulasyonunu anlatmistim , 80 lerde yasamiyoruz

Kume dusme elbet kaldirilabilir yahut takim sayisi degistirilebilir ama bunun ligler baslamadan once ilani mecburdur , uefa kurali bu , incelesem fifa da ayni madde kesin vardir

O yuzden imkansiz

Gelen geçenden dört yediğimiz sene Abdurrahim Albayrak’ın futbolcuları toplayıp Cumhurbaşkanına gittiği ziyaret gibi bir şey mi acaba!

Küme düşme değildir mevzu muhtemelen borca batık vergi borcumuzu silin demiştir

O olabilir bir sey diyemem ama vergi borclari da esitlik ilkesi geregince artik cum kararnameleri yahut gecici kanunun maddeleri ile ertelenebiliyor ya da tahsilinden vazgecilebiliyor

O yuzden derneklere boyle bir kolaylik getirilecek ise tum kulupleri kapsar

Vergi borcunu ödememek icin el etek öpmeye gitmistir.

Adama bu konuda bir şey diyemem. Yarın o koltukta bizim başkanın oturmayacağını söyleyemediğimiz sürece bu konuda hepsine laf edilebilir anca.

Ligdeki takim sayisini cumhurbaskanligi mi belirliyor ? Size bu konuda uefa regulasyonunu anlatmistim , 80 lerde yasamiyoruz

Kume dusme elbet kaldirilabilir yahut takim sayisi degistirilebilir ama bunun ligler baslamadan once ilani mecburdur , uefa kurali bu , incelesem fifa da ayni madde kesin vardir

O yuzden imkansiz
:asd:

O yuzden imkansiz

Burası Türkiye 1 cb kararnamesi iş tamam.

Kim takar Uefa'yı.

cumhuriyetin kalesine bak

bugun kurtulus savasi zamani kuvayi milliyeye katilmak icin yurtdisindan gelen sukru saracoglunun ölüm yildonumuydu

muze gorevilisini gondermis anmak icin

gezi olaylari dik duruyormus gibi yapiyordu simdi yine yikama yaglama

karaktersizler

Arkadaşlar saçmalamayın. Fenerbahçe nereye düşüyor! Boşversenize!

Ali Koç aynı Abdurrahim Albayrak gibi yalakalık yapmaya gitmiştir.

Yav adamlar ligden düsmesin diye kanun degistirildi, hala yok su olmaz yok bu olmaz.

Türkiye de yasayip da ülkenin gerceklerinden bu kadar bir haber olmakta ilginc.

Geri
Üst Alt