- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Bu arada koc ailesi muhalif tarafta degil miydi
Çıkarlar çıkarlar kim takar muhalifliği.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada koc ailesi muhalif tarafta degil miydi
Yoo şampiyonluğa giderken ziyaret etmiştik, 4 yediğimiz süreçte Abdül yoktu zaten.
Al gör o öve öve bitiremediğin başkanını bu arada.
O sezon olması ile o süreçte olması farklı şeyler.Sevgili Keramettin. Galatasaray'ın herkesten dört yediği süreç 4. yıldızı taktığımız sezon değil mi? O sene Albayrak Yarsuvat yönetiminde değil miydi? Bu adam saraya gitmedi mi futbolcularla! Ne diyorsun?
Öyleydi baş muhalif de Ali Koç idi ama herhalde bir arsa mevzusu, ya da başka bir menfaati var.
O sezon olması ile o süreçte olması farklı şeyler.
Ligde şampiyonluğa giderken 2. yarı evet ziyarete gittik lakin 4 yediğimiz süreç ilk yarının başlarıydı.
Kafa açma.Ben aksini mi söyledim! Mesajımda gelen geçenden dört yediğimiz sene dedim! Hakikaten sinirlerimi mi test ediyorsun?
Kafa açma.
4 yediğimiz ilk süreçte yönetim değişmemişti henüz, söylediğim açık ama senin idrak yeteneğin gergin hallerin yüzünden zayıflamışHakikaten sinirlendim ha! Bir eleştiri yaptım. Gayet de yerinde bir eleştiri ve doğru bir eleştiriydi. Sen kalkmış Albayrak yönetimde değildi diyorsun!
O sene çok rezil olduk! Gelen geçenden 4 yedik, futbolcular 4 yıldızlı pastanın içinden çıktı, futbolcular ve yönetim Erdoğan'ı ziyarete gitti.
Otokara vermediler o işi, bayağı oldu.herhalde otokar ile ilgili bir görüşmedir altay tankını üretiyordu en son koç ailesi futbol ile ilgili olduğunu sanmıyorum bu görüşmenin.
o zaman tank olayını konuşmuşlardır. altayı bunlar yapacaktı ihaleyi iptal edip yandaş olan bmcye verdiler, bmc beceremedi almanlarla ortak yapmayı. şimdi katara verecekler tankı. belki katara değil bize verin biz üretelim demiştirFenerbahçe SK Başkanı Ali Koç, önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la bir görüşme gerçekleştirdi. (Ntv)
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Otokara vermediler o işi, bayağı oldu.
bmc almış galiba aklımda bunlar aldı diye kalmıştı , neyse yine de futbol olduğunu düşünmüyorum görüşmenin varsa bile futbolla ilgisi sadece 1 tane konudur o da vergi affı içindir
hulusiyle neyi görüşecek yahu mantıklı olalım. otokar için gittiği gayet açık değil mi akar görüşmesinden sonra??
doğru hatırlıyorsun ihaleyi koçlar aldı otokarla. devlet, koç muhalif olduğu için ihaleyi iptal edip tekrar açtı ve bmc kazandı. bmc önce beceremedi sonra almanlarla yapmayı denedi o da olmadı. şimdi projeyi katara satacaklar ki işçiler falan isyanda hep.
halbuki 10 sene önce koç prototipleri üretmişti, 250 tane üretelim dedi. ama devlet ona gideceğine yandaşa gitsin dediği için bu ülke tank üretemedi. şimdi de muhtemelen ali koç, katara vermeyin biz üretelim zaten prototipi de biz yapmıştık. biz bunu üretiriz demiş olabilir