Ali Koç, Cumhurbaşkanı'nı Ziyaret Etti!

Yoo şampiyonluğa giderken ziyaret etmiştik, 4 yediğimiz süreçte Abdül yoktu zaten.

Al gör o öve öve bitiremediğin başkanını bu arada.

Sevgili Keramettin. Galatasaray'ın herkesten dört yediği süreç 4. yıldızı taktığımız sezon değil mi? O sene Albayrak Yarsuvat yönetiminde değil miydi? Bu adam saraya gitmedi mi futbolcularla! Ne diyorsun?

ALİ KOÇ DURMAK BİLMİYOR!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı makamında ziyaret etti.

DvbuKTwXgAAedIv.jpg

Sevgili Keramettin. Galatasaray'ın herkesten dört yediği süreç 4. yıldızı taktığımız sezon değil mi? O sene Albayrak Yarsuvat yönetiminde değil miydi? Bu adam saraya gitmedi mi futbolcularla! Ne diyorsun?
O sezon olması ile o süreçte olması farklı şeyler.

Ligde şampiyonluğa giderken 2. yarı evet ziyarete gittik lakin 4 yediğimiz süreç ilk yarının başlarıydı.

O sezon olması ile o süreçte olması farklı şeyler.

Ligde şampiyonluğa giderken 2. yarı evet ziyarete gittik lakin 4 yediğimiz süreç ilk yarının başlarıydı.

Ben aksini mi söyledim! Mesajımda gelen geçenden dört yediğimiz sene dedim! Hakikaten sinirlerimi mi test ediyorsun?

Reis bu koclardan özellikle Ali olanindan pek hazetmiyor çıkar menfaat olsada çok yumusama olmaz bence tusiad neyse koclarda o,reis için

Baskanim vergi borcumuzu silsen bir de bir seneline ligi 20 takima yükseltsen cok güzel olur demistir, ve Fenerbahce formasi hediye etmistir.

Hakikaten sinirlendim ha! Bir eleştiri yaptım. Gayet de yerinde bir eleştiri ve doğru bir eleştiriydi. Sen kalkmış Albayrak yönetimde değildi diyorsun!

O sene çok rezil olduk! Gelen geçenden 4 yedik, futbolcular 4 yıldızlı pastanın içinden çıktı, futbolcular ve yönetim Erdoğan'ı ziyarete gitti.

herhalde otokar ile ilgili bir görüşmedir altay tankını üretiyordu en son koç ailesi futbol ile ilgili olduğunu sanmıyorum bu görüşmenin.

Hakikaten sinirlendim ha! Bir eleştiri yaptım. Gayet de yerinde bir eleştiri ve doğru bir eleştiriydi. Sen kalkmış Albayrak yönetimde değildi diyorsun!

O sene çok rezil olduk! Gelen geçenden 4 yedik, futbolcular 4 yıldızlı pastanın içinden çıktı, futbolcular ve yönetim Erdoğan'ı ziyarete gitti.
4 yediğimiz ilk süreçte yönetim değişmemişti henüz, söylediğim açık ama senin idrak yeteneğin gergin hallerin yüzünden zayıflamış

Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç, önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la bir görüşme gerçekleştirdi. (Ntv)

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o zaman tank olayını konuşmuşlardır. altayı bunlar yapacaktı ihaleyi iptal edip yandaş olan bmcye verdiler, bmc beceremedi almanlarla ortak yapmayı. şimdi katara verecekler tankı. belki katara değil bize verin biz üretelim demiştir

bmc almış galiba aklımda bunlar aldı diye kalmıştı , neyse yine de futbol olduğunu düşünmüyorum görüşmenin varsa bile futbolla ilgisi sadece 1 tane konudur o da vergi affı içindir

hulusiyle neyi görüşecek yahu mantıklı olalım. otokar için gittiği gayet açık değil mi akar görüşmesinden sonra??
doğru hatırlıyorsun ihaleyi koçlar aldı otokarla. devlet, koç muhalif olduğu için ihaleyi iptal edip tekrar açtı ve bmc kazandı. bmc önce beceremedi sonra almanlarla yapmayı denedi o da olmadı. şimdi projeyi katara satacaklar ki işçiler falan isyanda hep.

halbuki 10 sene önce koç prototipleri üretmişti, 250 tane üretelim dedi. ama devlet ona gideceğine yandaşa gitsin dediği için bu ülke tank üretemedi. şimdi de muhtemelen ali koç, katara vermeyin biz üretelim zaten prototipi de biz yapmıştık. biz bunu üretiriz demiş olabilir

bunu biz yapsak antu'da sayfalarca konuşulurdu baktım konusu bile açılmamış...

hulusiyle neyi görüşecek yahu mantıklı olalım. otokar için gittiği gayet açık değil mi akar görüşmesinden sonra??
doğru hatırlıyorsun ihaleyi koçlar aldı otokarla. devlet, koç muhalif olduğu için ihaleyi iptal edip tekrar açtı ve bmc kazandı. bmc önce beceremedi sonra almanlarla yapmayı denedi o da olmadı. şimdi projeyi katara satacaklar ki işçiler falan isyanda hep.

halbuki 10 sene önce koç prototipleri üretmişti, 250 tane üretelim dedi. ama devlet ona gideceğine yandaşa gitsin dediği için bu ülke tank üretemedi. şimdi de muhtemelen ali koç, katara vermeyin biz üretelim zaten prototipi de biz yapmıştık. biz bunu üretiriz demiş olabilir

ana mesele otokar dır o zaman ki bu görüşmelerde tek konu olmuyor hulusi akar ile sadece tank konusunu konuşmuşlardır

Geri
Üst Alt