Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.763
- 39.213
- 3.993
Apo neden gitmiyor anlamıyorum sözde aile dostu git kardeşim kulübünün haklarını savun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne işi var neyi savunacak?Apo neden gitmiyor anlamıyorum sözde aile dostu git kardeşim kulübünün haklarını savun
bu adamlar devrin adamları. devrin adamı olmasa bu kadar zengin olamazNormalde koclari sevmeyen rte surekli mali koc ile gorusuyor mali kocta demekki fikrini degistirmis yalamaya baslamis
6222 peşine düşerOrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
6222 peşine düşer
Ekli dosyayı görüntüle 60732
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti. [Anadolu Ajansı]
Ustat resim ve haber basligi 2018e ait. Zaten konunun ilk sayfasindada bu resim paylasilmis. Suan AAnin sitesine baktim ve haberi bulamadim. Googledanda en son haber 2018 diye gozukuyor.
Link vs varmi? Ha bu beklenmeyecek bir tavir degil tabi. Adam sarayın önündede yatar
Sevgilinin sana karşı birden değişmesi sana karşı hislerim. Yazıklar olsun. Başkanlık yapmayacaktın Koç!
T.C.CUMHURBAŞKANLIĞI : Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Koç'u kabul etti
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Resmî Sitesiwww.tccb.gov.tr
bunca yıldır forumda böyle saçmalık okumadımSevgilinin sana karşı birden değişmesi sana karşı hislerim. Yazıklar olsun. Başkanlık yapmayacaktın Koç!