Ali Koç, Cumhurbaşkanı'nı Ziyaret Etti!

İkide birde aponun ziyaretlerinden bahseden antu topluluğu şimdi 3 maymunu oynuyor.Ne oldu la düşme korkusumu sardı 4 bir yanınızı yoksa.

17. Sıradan kurtulmanın başka bir yolu yok adam ne yapsın :)

Savunma sanayi icra komitesi vardı bugün onun öncesinde görüşmüşler onunla alakalıdır.

.
FB_IMG_1545944466648.webp

Sayet biz ligden kume dussek ve Devlet bizim icin kume dusme kalksin deseydi, ben birdaha kendime Galatasarayli demezdim cunku bu dusmekten daha kotu birsey. Bunlarda gurur, karakter yada mide kalmamis zaten. Biz sampiyon olurken bir sans daha verdiler kodugumun camiasina ve play off cikmisti, ha birde sikeden kume dusmemek icin oraya buraya yalvardilar. Bunlar rezil bir camia, simdi eyyyy Galatasarayli goruyormusun, bunlari adam yerine mi koyuyorsunuz?
Gercekten bukadar batacaklarini hic dusunmezdim, lan bi g.. Tunuzu satmadiginiz kaldi, az kaldi oda olacak.

Iyiki Galatasarayliyim, kume dussek bile boyle rezilce kimsenin avucuna girecek kadar or..spu bi camia olamayiz. Iki kurus bile degerin yok fenerbahce, zengin cocugu ali koc k..nizi kurtarcakti heeee, oyle oyle hahaaaa

Casus teyp konup aralarinda kume dusmeyi konustuklarini ogrendiniz galiba ? Ali kocu ben de sevmem ama bu kadari da komedi yani

Gorusmenin icerigini bilmeden bu kadar senaryo ancak bizim millet uretir . Yanlis anlamayin , benzer muhabbetler diger forumlarda bizim veya baska kulupler icin de yapiliyor , yok birbirimizden farkimiz

EER1MxRXoAIgZgo.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ali Koç'u kabul etti. [Anadolu Ajansı]​

yabancı sınırı
fenere stad yapma işini de konuşmuşlarsır.

saadettin ile alinin hayali fenere yeni stad yapmaktı. tabi 62.000 kapasitenin altında ezildi herifcağız :)

Geri
Üst Alt