- 19 Kasım 2010
- 8.824
- 3.798
- 1.438
Emre devam etmek istiyor, eğer önüne birisini koyarlar sa, Emre'yi kimse tutamaz.
Seneye de kaos yaşarlar.
Gscimbom mobil
Seneye de kaos yaşarlar.
Gscimbom mobil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı getirip 10 haftada kovarsan hiç biri tutmaz, yabancı getireceksen minimum 6 ay bana göre 1 sene süre vermek lazım.Bence doğru tercih yaptılar sonunda. Bu hamleyi geçen sene yapmalılardı, hatta en baştan beri yabancıda devam etseler illaki birisi tutardı.
Bence Koç öyle herkesin kabul ettiği gibi aptal bir adam değil, Cocu hatasını Comolli yüzünden yaptı. Comolli yerine başkasını tercih etse ve yabancı hocaları deneseydi arkasında dururdu zira Ersun'un Erol'un bile çok bile arkasında durdular.Yabancı getirip 10 haftada kovarsan hiç biri tutmaz, yabancı getireceksen minimum 6 ay bana göre 1 sene süre vermek lazım.

Fenerbahçe'nin %100 yerli hocaya ihtiyacı var. Şu an Ali Koç'un yabancı bir hoca için 1 sene alışma süresi verme gibi bir lüksü yok. Kafasındaki yüksek profilli hocalar da sıradan taktiklerle bizim liglerde başarıl olamıyorlar. Bizim için en iyisi Emre'nin kalması olurdu ama olabilecek en iyi ikinci şey de yabancı hoca bence.Yabanci getirecekmis Ali Koc.
Ozan Tufan galiba.15 milyon euroluk satış yapacaklarmış
Ulan yine mi ya
Aptal değil ama futbol konusunda net olarak aptal bence sebebide konu futbol olunca fanatikligi aklının önüne geçiyor net olarak yüzlerce konuşma yapmıştır hepsinde gördüm bunu futbol aklı konusunda kendisine yardımcı olacak biriside yok birde esas sıkıntı bunların takım içinde ayı emre yozgatli vs çete var bunlar yönlendiriyor takımıBence Koç öyle herkesin kabul ettiği gibi aptal bir adam değil, Cocu hatasını Comolli yüzünden yaptı. Comolli yerine başkasını tercih etse ve yabancı hocaları deneseydi arkasında dururdu zira Ersun'un Erol'un bile çok bile arkasında durdular.
Bu kez hatalarından dönecekler gibi geliyor bana da doğru hocayı bulmaları sıkıntı çünkü hata yapma lüksleri yok artık.
Altay da olabilirOzan Tufan galiba.
Altay o kadar etmez suan ama Ozan bu milli takim profili ile gidebilir iyi paraya.Altay da olabilir
her sene aynı terane bu sezon da eylüle kadar ifbliler sevinç nidaları atarfener bu sefer hayvani bir kadro kuracak gibi
teklif gelmiş diye anladım abi yoksa teklif yok ama düşüncesi mi bu15 milyon euroyu tek oyuncu için söylemedi, satmayı düşündüklerinin toplamı 15.
Sampiyon olma sirasi 1 sene sonra fbye gelecek. Bu sene de bjk şampiyonluğu izleyecegiz maalesefher sene aynı terane bu sezon da eylüle kadar ifbliler sevinç nidaları atar