Ali Koç, Emre Belözoğlu ile Devam Etmeyecek | Portekiz veya Alman Ekolüne Gidilecek

Valla Selahattin Baki falan da var bunlar akıllı adamlar ama belli ki verdikleri yetkinin nerelere gittiğini çözememişler, bundan da bayağı pişmanlar.

Bu hamlesi de tutmazsa Koç yüksek ihtimalle bırakır, çok sıkıldığını düşünüyorum ben son iki röportajından.

Koç'u hiç sevmem çok da başarısız ancak bu ülke futbolunda yönetici olunmaz, akıl işi değil bu, ben taraftar olmaktan bile rahatsızım.
Aynen. Inş 3.dönem olmaz dedi gazetecinin sorusuna.

oha Alman hoca mi

Yabanci hoca ile isler iyi gitse bile sıçacak bi yol bulurlar.fb hocasına kafa yoracak degilim🤙

Muhabir Bielsa ile temasınız oldu mu diye sordu. Puahahahaha

Emre tehlikeliydi. Yabancı hoca da tehlikeli ama hiç olmazsa oyuncuları tanımıyacak. Ha bence işin doğrusu bu. Emre kendini hoca olarak önce kanıtlasın.

Yalnız Rezerv takım olayı can sıkıcı. Buna bizim de girmemiz lazım. Genç yetenekleri pişirebileceğimiz b takım şart.

Tarihinde şike yaptıgı tescillenen takım olması gereken diye şampiyonluk istiyor olması gereken sizin şimdiye kadar 2. Lig görmüş olmanızdı

Toplamda 15milyon Euro'luk italya satışları hazır sanırım memeli abazayi satacaklar 15milyonun 6 milyonunu sanatta için İngilizlere verecekler

Geri
Üst Alt