Ali Koç, Emre Belözoğlu ile Devam Etmeyecek | Portekiz veya Alman Ekolüne Gidilecek

Cengizi çok eleştirdim ama iyi tanımış bu bebeyi normal konuşunca düzgün birisi ama konu futbol olunca holigan oluyor dedi işte forumda fink atan sikeciler başarısız olma sebebiniz bu burnunuz boktan çıkmayacak haberiniz olsun

"Futbolcular sahaya çıktığında ölecek, savaşacak. O bilinçte oyunculara sahip olmamız lazım. Böyle oyuncularımız var ama olmayanlar da var. Buna kafayı taktım."

sıçmış bu yav şimdide denizli diyor

Malumun ilanı.

Şampiyonluk mevzusunun red edildiği belli oldu.

Tartışma çıkmasın diye turnuvanın bitisinden sonra açıklarlar.
Öncesinde şampiyonluklar verilsin yayın haklarından para istemiyoruz da dedi. Taviz vermeye başlamış. Bir de bu konuda ilk defa dinlemiştim. Ciddi ciddi 3 farklı turnuva şampiyonluklarının verilmesini istedi. 3.'sü ne anlamadım, daha önce 2 diyorlardı.

Biryerde detaylı rapor görmüştüm bu yıl nasıl olsa şampiyon oluruz diye para olarak uctuklari harcadıkları için inanılmaz şekilde zarardalarmis eğer rakamlarda katakulli cevirmezlerse son yılların en büyük kazığı bu yıl oldu bence

Öncesinde şampiyonluklar verilsin yayın haklarından para istemiyoruz da dedi. Taviz vermeye başlamış. Bir de bu konuda ilk defa dinlemiştim. Ciddi ciddi 3 farklı turnuva şampiyonluklarının verilmesini istedi. 3.'sü ne anlamadım, daha önce 2 diyorlardı.
Yayın haklarından para istememe olayı bile kendilerinin bile bunun bidon bir istek olduğunu kabul ettiklerini gösteriyor.

Pek sanmıyorum kabul olacağını , seneye için mağduriyet noktasını ayarliyorlar , kollanmaya devam ederler aynı şekilde.

demek alman hoca ha

biz de alman hoca hayali kuruyorduk.

fener getirirse artık sarı lacivert renklere gönül vermekten başka çare yok gibi.

Insallah Labbadia veya onun tarzinda biri gelir. Simdi tribüne seyirci de gelecek. Sezon bitmeden "Ali Koc istifa" diye haykirir fenerliler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre ve ekibi tamamen mi dehlendi?

zaten 7 yıldır kupaları yok, transferde de hala elleri bizden güçlü oluyor herifler. bence yabancı kumarını oynamalarında bir sakınca yok, varlık içinde yokluk çekiyorlar resmen. kendilerini şampiyonluk fikrinden soyutlayabilirlerse 2-3 yıl içinde kültür sahibi bir hale gelebilirler. bu lüksü olan ülkede 1 kulüp varsa o da fenerdir zaten. ama büyük ihtimal iş şampiyonluk haftalarına gelince o iradeyi yine gösteremez, emre'yi filan antrenör olarak sahaya yeniden indirirler. yapabilirlerse helal olsun derim.

Kumda oyna Ali
IMG-20210601-WA0021.webp

SD: Ridvan
td: löw/daum fonesca/Jesus

Geri
Üst Alt