Ali Koç, Emre Belözoğlu ile Devam Etmeyecek | Portekiz veya Alman Ekolüne Gidilecek

Seninki gezi mevzusunda üzerimden algı yaptılar dedi. Müthiş.

Hahahahaha. Kimse benden iyi tanıyamaz Fenerbahçe camiasını. Sana bunu aylar önce söylemiştim hatırlıyorsun değil mi :D

O bölümü bana atar mısın tüm konuşmayı dinleyemem. Sana söylediklerimi söylediğim bir Fenerli vardı bana s.ktir git demişti. Ona göndereyim o kısmı.

Tedariksiz hacete giden domala domala taş arar

1622559146389.webp

Hahahahaha. Kimse benden iyi tanıyamaz Fenerbahçe camiasını. Sana bunu aylar önce söylemiştim hatırlıyorsun değil mi :D

O bölümü bana atar mısın tüm konuşmayı dinleyemem. Sana söylediklerimi söylediğim bir Fenerli vardı bana s.ktir git demişti. Ona göndereyim o kısmı.

Düşer ya, göz ucuyla bakıyorum ben de.

5 dakika bakayım dedim en son soru soran güzel muhabire asılıyordu kart zampara ali moc :D

İftira değil bunlar düpedüz gerçekler sayın koçero. Bu gerçeklere rağmen, Zorlu sürecine, Rıdvan Dilmen-Serdar Tatlı sezonu olmasına rağmen siz şampiyon olamayacak kadar beceriksizsiniz ve loosersınız.

Ne saha icinde, ne saha disinda sampiyon olabiliyorlar. Sike yaptiklari sezon bile zar zor sampiyon oldular :)

vay be hala konusuyor

Ezik herif. Seneye şampiyon olsalar bir sonraki sene yine koyarlar. Hatta mucize olsa 28. Şampiyonluk onaylansa bu sene bile koyarlar.

Efes de kupayi alinca orasida yalan oldu tabi.
Cakal herif

He yildiz koymayacaklarmiymis o zaman mahalli samp onaylansin ne de olsa yildiz koymayacaklarmis

Geri
Üst Alt