Ali Koç, Galatasaray'ın Her Şeyini Eleştirdi

Biz onlar kadar sert oynamıyoruz. Adamların her hareketi rakibi yaralayıcı şekilde faul oluyor. Bu asalaklar baskılı, pressli oynamayı sert girmek zannettikleri için böyle bir istatistiğin çıkması normal. Ayrıca bizim aleyhimize çalınan çoğu faul düdüğü bile hatalı. Daha Rize maçında neredeyse Torreira'nın ayağını kırıyorlardı rakibe faul verdiler. Bir de üstüne Torreira'ya kart mı verecekti. Böyle en az her maç 2-3 pozisyon oluyor.

Bu arada özellikle son bir kaç maçtır oyuncularımıza ciddi sakatlayıcı müdahale yapıyorlar. İcardi'yi zaten biliyoruz ama Torreira ve özellikle Barış Alper'e kasti sert fauller yapılıyor. Hakemler zaten oyuncu sağlığını koruma vs. hak getire... Ulan bu ülkede ceza sahası içinde milyonların izlediği maçta İcardi'ye yumruk atıldı. Yetersiz kamera olduğundan net görüntü çekmemiş dediler. Sarı karta gelene kadar neler var ananas! Bakmışlar tek yararımıza olan istatistik bu onu çıkarıp yayınlıyorlar...

img_9021_176201791821.webp

gibi konu.

bir delinin söylediklerini okumayi reddediyorum. ne dediyse yalan. sene sonu kupayi mabadiniza monte edince bakalim ne diyeceksin kahpe

Yalan, palavra ve hikayeee

Sen cin olmadan adam çarpmaya kalkiyorsun ama yapamazzsınn

kadıköy'de yenseydin galatasaray'ı madem ilk yarıdaki maçta. kaleye şutun yok.

90+ sonrası aldığın penaltılarla yarıştasın hala. ayıp denen birşey var.

Söyledikleri ciddiye alınmalı ve cevap verilmeli, delidir falan diye gecistirilmemeli, işin kötüsü kulüpte konuşmayı bilen kimse yok. En son Okan hoca türk hakemleri iyi diyordu

10 saniye bile dinlemedim kendisini ama...

Ben böyle katıksız bir ...... ...... görmedim.

Eceli gelen köpek cami duvarına isermis. Son çırpınışların...

Abi stres atalım diye takip ediyoruz şu illeti, vallaha akşam akşam gerildim, sinirlendim, kendimi onun yerine koyup bu kadar yalanı iftirayı bir insan nasıl atabilir diye düşünüp daha da sinirlendim. Bir daha bu deli saçmalığını izleme hatasına düşmeyeceğim. Sahada kalmak, futbola odaklanmak en güzeli.

Artık sezon sonu inşallah bir sakatlık olmazsa kupayı kaldırırız bunlar da hak etmediniz diye kendilerini parçalarlar. Ne yapayım parçalasınlar, 10 saniyede 30 tane yalan uydurup kendi yalanına inanan kitleye ben ne söyleyeyim ki.

Galatasaray normal şartlarda herşeyin düzgün gittiği, başarılı olanın çeşitli oyunlarla aşağıya çekilmediği bir ülkede Almanya’daki Bayern Münih gibi bu ligi domine eder. Yıllarca kimseye şampiyonluk yüzü göstermez.
Beka sorunundan kasıtları aslında bu.

Gerek yok yorum yapip ceza almaya sadece diyecegim madem bu kadar gucluyuz nasil son saniye 4 tane penalti alabiliyor ve bunlarin hic biride penalti degil

Neyse sene sonu defolup gider gotune baka baka

"fed başkanı ile kanki olup, rockafeller şatosunda akşam yemeği yemesi gereken adam, bizim kahvedeki amcaların gündemine sahip.

toriera'ya sarı kart verilmemiş, ismail yüksek'e verilmiş falan :ddd"

quote.

bu adamın başarısızlığının sırrı resmen bu tespitin içinde.

Tuzak konu arkadaşlar dikkatli olalım ban yemeyelim

Geri
Üst Alt