Ali Koç, Galatasaray'ın Her Şeyini Eleştirdi

söyledigi şeyleri tekrar dinledim,gerçekten çok tehlikeli şeyler söylüyor basit bir algı yönetimi degil bu

kontrollümü yapıyor kontrolsüzmü ama şampiyonluk içinde kaotik herşeyi göze almış durumda

gerginligin saha içine yansımasını istiyor bence
Adamın bu sezon en büyük hedefi karışıklık çıkarıp sokakların karışması, insanların birbirine girmesi, kan dökülmesi.

bu neden bu kadar kuduruyor çünkü 5 yıldır o kadar para harcamasına rağmen gram başarı yok bu sene de cebinden tonla para koydu yine şampiyon olma ihtimali yok ee böyle olunca kendine düşman arıyor ama şunu unutmasın Galatasaray ile uğraşanların sonu pek iyi olmamıştır

tam tahmin ettiğim tarzda konuşuyor (yeni izliyorum ben HY lerin yayınını açtım zevkli oluyor)

hakemlerden tutun fenerli zatların maç sonu açıklamalarına bakınca bu seneki politikaları o kadar NET ki.

konsept şu : "BİZ HER HALTI YİYELİM , ÇIKIP GS YAPMIŞ GİBİ LANSE EDELİMi HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ OLALIM"

bu o kadar NET anlaşıldıki şundan sonra.

KOÇ u bir argo kısaltma olarak kullanırlar genelde - kalite der başı - KALİTESİZ diye yorumluyorum artık.

Onca para harca babayı al.
Onca ketenpere yap 2inciliği geçeme
Onca efor sarfedilsin para karşılığı yetişeme.
Onca torba laf et - sonucun aynı kalsın.
Çaresizlik çığılığı resmen bu adamınki.

her zaman ki gibi BASIN toplantısı üye dolu - kongre konuşması gibi.
Her zaman ki gibi hakem yorumcusu gibi işler
her zaman ki gibi kıpkırmızıya dönüşen bir surat.

hep aynı hikayeler

Son düzenleme:
29039923d3afcab08bdf49b513be94e8.jpg

"fed başkanı ile kanki olup, rockafeller şatosunda akşam yemeği yemesi gereken adam, bizim kahvedeki amcaların gündemine sahip.

toriera'ya sarı kart verilmemiş, ismail yüksek'e verilmiş falan :ddd"

quote.

bu adamın başarısızlığının sırrı resmen bu tespitin içinde.
Bizim de gündemimiz bunlar,ne yani biz de mi kahvedeki amcayız

burda deliriyorsunuz ya bazen susma yönetim vs diye ...

şu adama 1 kelime bile sarfetmek büyük zaman kaybı - büyük saçmalık...

1 dakika bile kaile alınmaması lazım. Alına alına alına bu hale geldi zaten.

Tek satırını okumadım ama muhakkak algılar yalanlar dolu bir metindir...

Basit bir fikir geldi aklıma;

Sadece bu sezon İcardi' ye yapılıp da verilmeyen penaltılık ihlallerden oluşan bir video, Collina gibi tartışılamayacak birinin yorumuyla birlikte sunulsa nasıl olur?..

Bunca yıllık futbol izleyicisiyim; emsalini bırakın, çeyreğini görmedim bu zamana dek...

Ciddiye alınmamak bu yalı veledini daha fazla delirtiyo bence hiç ciddiye almamak lazım. Söylendiği gibi annesinin kaçtığı Galatasaraylı adam çocukluk travması oluşturmuş bunun üzerinde yaptıklarının başka açıklaması yok. Bunu çıkıp açıklasak bizim camiaya yakışmaz o yüzden he he diyip geçmek lazım.

Basit bir fikir geldi aklıma;

Sadece bu sezon İcardi' ye yapılıp da verilmeyen penaltılık ihlallerden oluşan bir video, Collina gibi tartışılamayacak birinin yorumuyla birlikte sunulsa nasıl olur?..

Bunca yıllık futbol izleyicisiyim; emsalini bırakın, çeyreğini görmedim bu zamana dek...
hiç gerek yok

harcanan efora yazık

bu ülkede insanlar doğruyu görse bile sevdiği/inandığı/tarafını tuttuğu haklı olsun diye yanlış der.

anlaşılmaz - umursanmaz bile ne yaparsan yap.

2 saat mi ne konuşmuş daha başlarında sayılırım..

TEK AMAÇ ama TEK AMAÇ - haftasonu Paşa maçnda doğranmamız ve kendileri TS maçını alsın diye. başka 0 amacı var

Ünal başganımın dediği gibi kontrolünü tamamen yitirmiş zat. Bu mallara cevap vermeye değmez. Bunlara en güzel cevap sene sonu kaldıracağımız lig şampiyonluğu kupası olacak.

Geri
Üst Alt