Ali Koç: "Hakemler cin gibidir, atamaya bakar mesajı alırlar"

bakalım kendisine sempati besleyen yavşaklara ne tür argumanlar öğretecek bu sefer
hocaya yeri geldiğinde saydırmaları için sokak kabadayısı vs. gibi
Kendisine sempati besleyenler var mı harbiden? Onunla aynı şeyleri söyleyen, aynı kütüphaneye sahip vizyonerlerimiz az değil tabii ama sempati besleyen de yoktur yaw. Belki Berkay Saraçoğlu'nu sayabiliriz o da normal zaten.

Kendisine sempati besleyenler var mı harbiden? Onunla aynı şeyleri söyleyen, aynı kütüphaneye sahip vizyonerlerimiz az değil tabii ama sempati besleyen de yoktur yaw. Belki Berkay Saraçoğlu'nu sayabiliriz o da normal zaten.
var ali babalarıyla aynı kelimelerle sallamayı pek severler.
berkay dun geceden itibaren has cimbomlu oldu üstad. serinin pozisyonu penaltı değildi diye savaşıyordu gfblilerle

Opet diye kafa açan biri var üstat, eleştirir gibi yapıyor ama hikaye tabi yemiyoruz biz.

Opet diye kafa açan biri var üstat, eleştirir gibi yapıyor ama hikaye tabi yemiyoruz biz.

Mizah yönü çok kuvvetli bir arkadaşımız "Beni Opet pompacılarına emanet ediniz" şeklinde eleştirmişti beni. Kahkaha atmaktan başka bir şey gelmedi elimden. :asd:

Ayrıca kaliteyi istemek insani bir tepkidir. Elimde değil! Kalitenin adı Opet ise ben opete giderim.

Mizah yönü çok kuvvetli bir arkadaşımız "Beni Opet pompacılarına emanet ediniz" şeklinde eleştirmişti beni. Kahkaha atmaktan başka bir şey gelmedi elimden. :asd:

Ayrıca kaliteyi istemek insani bir tepkidir. Elimde değil! Kalitenin adı Opet ise ben opete giderim.
Alt tarafı gireceksin 30 saniye işeyip çıkacaksın yav kalite dediğinde bu yani. Valla ben böyle şeylere hiç önem vermem, istediği kadar pis olsun yerleri yalamıyoruz ki hiçbir yere dokunmadan girip çıkıyoruz. Kalite kalite diye diye kafamızı bilmem ne yaptın hakikaten yav.

Alt tarafı gireceksin 30 saniye işeyip çıkacaksın yav kalite dediğinde bu yani. Valla ben böyle şeylere hiç önem vermem, istediği kadar pis olsun yerleri yalamıyoruz ki hiçbir yere dokunmadan girip çıkıyoruz. Kalite kalite diye diye kafamızı bilmem ne yaptın hakikaten yav.

Abi yok artık. Akaryakıtları performans açısından gerçekten daha iyi. Alternatif olarak Shell var. Gerisi fasafiso. Opeti sadece tuvalet olarak görmeniz rezillik!

Akaryakıtlarının performansı gerçekten çok iyi.

Arabanız adeta uçuyor. 100km'de 5 Lt daha az yakıyor.

:crushed: :red:

Basın toplantısı özeti:

“Galatasaray maçında hakem bizi tutmazsa vallah sataram köyü haa”

Adjustments.jpg

Derbi haftası yapılacak açıklama kesinlikle kesinlikle çok ağır cevap verilmeli

Bu konu uplanmaya devam ederse, adam sonunda gidip pompaları yalamaya başlayacak.

Kapatın gitsin, yazık daha genç

Geri
Üst Alt