- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisine sempati besleyenler var mı harbiden? Onunla aynı şeyleri söyleyen, aynı kütüphaneye sahip vizyonerlerimiz az değil tabii ama sempati besleyen de yoktur yaw. Belki Berkay Saraçoğlu'nu sayabiliriz o da normal zaten.bakalım kendisine sempati besleyen yavşaklara ne tür argumanlar öğretecek bu sefer
hocaya yeri geldiğinde saydırmaları için sokak kabadayısı vs. gibi
Hava güzel arabayı yıkamaya verdim akşam kaçak et kesimi var ona hazırlık!!!!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
var ali babalarıyla aynı kelimelerle sallamayı pek severler.Kendisine sempati besleyenler var mı harbiden? Onunla aynı şeyleri söyleyen, aynı kütüphaneye sahip vizyonerlerimiz az değil tabii ama sempati besleyen de yoktur yaw. Belki Berkay Saraçoğlu'nu sayabiliriz o da normal zaten.
Elhamdülillah.
Sunrooflu doğan görünümlü şahinle kız mı tavlıyorsun! 1993 yılında mıyız! Allah cezanı versin Vardarcığım!
Opet diye kafa açan biri var üstat, eleştirir gibi yapıyor ama hikaye tabi yemiyoruz biz.Kendisine sempati besleyenler var mı harbiden? Onunla aynı şeyleri söyleyen, aynı kütüphaneye sahip vizyonerlerimiz az değil tabii ama sempati besleyen de yoktur yaw. Belki Berkay Saraçoğlu'nu sayabiliriz o da normal zaten.
Elhamdülillah.
Sende iyisindir inşallah.
Opet diye kafa açan biri var üstat, eleştirir gibi yapıyor ama hikaye tabi yemiyoruz biz.
Alt tarafı gireceksin 30 saniye işeyip çıkacaksın yav kalite dediğinde bu yani. Valla ben böyle şeylere hiç önem vermem, istediği kadar pis olsun yerleri yalamıyoruz ki hiçbir yere dokunmadan girip çıkıyoruz. Kalite kalite diye diye kafamızı bilmem ne yaptın hakikaten yav.Mizah yönü çok kuvvetli bir arkadaşımız "Beni Opet pompacılarına emanet ediniz" şeklinde eleştirmişti beni. Kahkaha atmaktan başka bir şey gelmedi elimden.
Ayrıca kaliteyi istemek insani bir tepkidir. Elimde değil! Kalitenin adı Opet ise ben opete giderim.
Alt tarafı gireceksin 30 saniye işeyip çıkacaksın yav kalite dediğinde bu yani. Valla ben böyle şeylere hiç önem vermem, istediği kadar pis olsun yerleri yalamıyoruz ki hiçbir yere dokunmadan girip çıkıyoruz. Kalite kalite diye diye kafamızı bilmem ne yaptın hakikaten yav.
Mahir: "Beni OPET pompacilarina emanet ediniz"
Sanane lanSen önce itici avatarını değiştir abi!