Ali Koç, İftar Yemeğinde Eski Başkanlardan 'Lig Tercihi' Konusunda Tavsiye Alacak

Ali Koç: “Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var.

-Alt lige inmek
-Futbol faaliyetlerine son vermek
-Yurt dışında bir takım almak

Fakat bu kongrede netleşecek.”

Y ligi seni ve taraftarını bekliyor koçç!!

Anlamadığımız vizyon lig seçimiyle anlaşabilinir hale gelir umarım

Ali Koç: "Bir uzman, “Dua edin, maskeli adama karşı futbolcularınız sert bir karşılık verdi de sonradan sahaya girenlerin cesareti kırıldı” dedi. Tamamen katılıyorum buna…"

Ali Koç: “Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Alt lige inmek, bir süre için futbol faaliyetlerine son vermek veya yurt dışında bir takım almak da ihtimal dahilinde… Fakat bu kongrede netleşecek. Hangisini yapacağımızı şu anda kesin olarak söyleyemem. Fakat hiçbir şey olmamış gibi davranmayacağımızı garanti ediyorum.”
Uzman:

1711556089698.png

Şike yapmış bir kulübü kabul edecek bir lig var sanmam ama bana kalsa yunanistan ikinci ligine sokarım

Kalitealılarla iyi rekabete girerdi bu armutlar

Japon seçeneği çok makul, ne kadar uzak o kadar iyi. Hatta Jüpiter, Uranüs falan sgitseler keşke.

Fb çekilip pttye düştükten sonra trollüğüne bizde çekilip pttye düşsek çok komik olmaz mı

Herkes şok

Japon futbol federasyonu başkanı kuniya dauini ile yemekte bulunmuşlar, görüntüleri sızdı..

Yunanistan demiştim fatih hocamız marizlesin diye ama vazgeçtim en uzak ülke hangisiyse oraya s.. olup gitsinler. Keşke mars ligi falan olsa da oraya gitseler

Geri
Üst Alt