Ali Koç, İftar Yemeğinde Eski Başkanlardan 'Lig Tercihi' Konusunda Tavsiye Alacak

Bütün ülke bir tane psikolojisi bozuk şımarık zengin çocuğunun komedisini izliyor aylardır. Adama çüş diyen tek insan da yok

Bütün ülkeler de şikeci bir kulüp ligimize katılsın diye bekliyordu.

Fb çekilip pttye düştükten sonra trollüğüne bizde çekilip pttye düşsek çok komik olmaz mı

Herkes şok
Sonra da İki ezeli dost olarak el ele Süper Ligimize döneriz diyeceğim de bunlar son maçta ikinciliği kaybeder, play-off da da çıkamayıp bizden bilirler. Hezeyan-Kıyamet, bu defa da 2. Lig Kırmızı gruba dahil olmak isteyebilirler...

Ts maçı sonrası ceza almamak için yaptı.bu blöfu demistim lakin bukadar küçük düşündüğünü sanmıyorum, net olarak şampiyonluk istiyor hakem tff siyaset her kimse bizi şampiyon yapın diyor

Ben Ingiltere dusunmustum :giggle:
Anketi görünce aklıma direkt bu ihtimal geldi. Şöyle ki;

EPL yi tercih etmediklerini (?!!) söylediler ama İngiltere ihtimalini tümüyle dışlamadılar. Ali Koç yalakası Acun ne güne duruyor? Basketbolda Ülker ile birleşip FB Ülkerspor oldukları gibi, Futbolda da Championship takımı Hull City ile birleşip FB Hull Cityspor olabilirler pekala...Planı çözdüm mü ne?!..

Bu ne sacma bir adam yapamayacagi yalanlari pes pese siraliyor bir bol yapamazsin Ali koc ayrica sanki ben premier lige almanya ligine gidiyorum dese alacaklar adi ustunde ingilterr fransa almanya diger takimlarin katilmasi imkansiz

Anca ufak ligler olabilir orda da tum diger takimlarin uefanin onayi gerekir birde anket acmisiz sanki direk gelin baslayin diyecekler gibi Azeri ligi haric
hic bir lig bunlari kabul etmez uefada izin vermez

İftarda konuşulan; Almanya liginden uzak duralim demişler orada Bayern varken yine sampiyonluk goremeyiz diyorlar 😂

yav iyi güzel de bu salaklari hangi lig kabul eder yahu

böyle salak salak konusan ortami geren bir camiayi kim ne yapsin ülkesinde

mesela almanyada ali kocu coktan iceriye almislardi mesela aciklamalari yüzünden

diger ülkerlerde de farkli olacagini sanmiyorum

yav iyi güzel de bu salaklari hangi lig kabul eder yahu

böyle salak salak konusan ortami geren bir camiayi kim ne yapsin ülkesinde

mesela almanyada ali kocu coktan iceriye almislardi mesela aciklamalari yüzünden

diger ülkerlerde de farkli olacagini sanmiyorum
Len kim bunlar için ligini yeniden dizayn eder? Ne yapacaklar bunlar için fazladan bir takım mı düşürecekler? Alt ligden bir takımın çıkmasını mı engelleyecekler? Bunlar gidecek bir ülkenin en üst liginden başlayacak yıllarca alt liglerde çalışan çabalayan takımlar bunlar kim ki hemen bunları en üst ligden sisteme dahil ediyorsunuz diye hesap sormayacak?
Kim nasıl inanıyor anasını satayım bu duruma? Yapacakları şey gidip satılan bir kulübü almak olur en fazla. Onun adını sanını değiştirene kadar da uzunca bir müddet geçer...yani bu takımı alıp başka bir ülkeye götürmesi imkansız.

Geri
Üst Alt