Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kötü secenek göremeyen
Sonra da İki ezeli dost olarak el ele Süper Ligimize döneriz diyeceğim de bunlar son maçta ikinciliği kaybeder, play-off da da çıkamayıp bizden bilirler. Hezeyan-Kıyamet, bu defa da 2. Lig Kırmızı gruba dahil olmak isteyebilirler...Fb çekilip pttye düştükten sonra trollüğüne bizde çekilip pttye düşsek çok komik olmaz mı
Herkes şok
Anketi görünce aklıma direkt bu ihtimal geldi. Şöyle ki;Ben Ingiltere dusunmustum![]()
Yunanistan'a gitsinler
Oraya yakışırlar.
Len kim bunlar için ligini yeniden dizayn eder? Ne yapacaklar bunlar için fazladan bir takım mı düşürecekler? Alt ligden bir takımın çıkmasını mı engelleyecekler? Bunlar gidecek bir ülkenin en üst liginden başlayacak yıllarca alt liglerde çalışan çabalayan takımlar bunlar kim ki hemen bunları en üst ligden sisteme dahil ediyorsunuz diye hesap sormayacak?yav iyi güzel de bu salaklari hangi lig kabul eder yahu
böyle salak salak konusan ortami geren bir camiayi kim ne yapsin ülkesinde
mesela almanyada ali kocu coktan iceriye almislardi mesela aciklamalari yüzünden
diger ülkerlerde de farkli olacagini sanmiyorum
Zambiya falan daha uygun bunlara.Yunan ligini uygun gordum. Fenerbahce gittiği her yere bereket goturur