Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.239
- 16.244
- 1.578
Çekilme fest
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamsız.Galatasaraylı taraftarlar #ÇekilmeyenNamerttir etiketini başlattı.
17:00ne zaman başlıyor kongre yaeğlenelim biraz
bizim maç 3 nisandı - 2 nisana alındı.Neden 2 Nisan? Neden bizim mactan once de kendi maclarindan once degil?
Niye o kadar geç başlıyor üstad
iş günü öğlen vakti kim gider çoğunluk sağlamak istedikleri kongreyeNiye o kadar geç başlıyor üstad
Bunlar zengin degil mi gitsinleriş günü öğlen vakti kim gider çoğunluk sağlamak istedikleri kongreye![]()
üyelik şartları çok basit - bas parayı - öde aidatlarını - mikrofona kadar uzanan yetkin lüksün olur.Bunlar zengin degil mi gitsinler
Ben bile fakir halimle izin alirim yarim gün
üstad senin meslek neüyelik şartları çok basit - bas parayı - öde aidatlarını - mikrofona kadar uzanan yetkin lüksün olur.
çoğu fenerlinin umrunda değil - çoğunluk vs sağlayamazlar bugün. inanmayanlarıda ali koç'un gitmesi gerektiğini düşünende epey var içlerinde.
evden çalışan arkadaşım bile "işim gücüm yok - kızımla oynamak parkta gezmek varken kongreye mi gidicem" diyor
gerçi caddeden geliyorum epey formalı yürüyen var stada doğruda
mimarım ama zenginlikle alakam yok . ben doğduğumda şansa alınmış burda ev işte.üstad senin meslek ne
hep etrafında zenginler var