Ali Koç, İftar Yemeğinde Eski Başkanlardan 'Lig Tercihi' Konusunda Tavsiye Alacak

Boş işler....Koca koca adamların uğraştığı işlere bakın.

Taraftarın gazını almak için bir iki açıklama yapar sonra tam gaz R yapmasını bekliyorum #FAA

Geleneksel ligden çekilme şenlikleri başladı mı?

ödüller aldıkları ve okul okudukları ingiltereye gitsinler. Acun hazır takım almışken Hull city ile birleşip fenerbahce hull city yapsınlar takımın adını.

Erden başkan bu konuda çekilmeyeceklerini biliyoruz, adamlarsa laflarının arkasında durur ve çekilirler deseydi keşke :asd:

Tabureyi devirip intihar etseler keşke herkes rahatlar.

Siz ancak taburenin ayağına takılıp penaltı istersiniz

Neden 2 Nisan? Neden bizim mactan once de kendi maclarindan once degil?

Neden 2 Nisan? Neden bizim mactan once de kendi maclarindan once degil?
bizim maç 3 nisandı - 2 nisana alındı.
fenerin kongre tarihleri belliydi daha önceden sanırım. TFF işi bu kısım ama farketmez açıkçası. şahsen daha eğlenceli bir gün olacağını düşünüyorum.

Bunlar zengin degil mi gitsinler

Ben bile fakir halimle izin alirim yarim gün
üyelik şartları çok basit - bas parayı - öde aidatlarını - mikrofona kadar uzanan yetkin lüksün olur.

çoğu fenerlinin umrunda değil - çoğunluk vs sağlayamazlar bugün. inanmayanlarıda ali koç'un gitmesi gerektiğini düşünende epey var içlerinde.

evden çalışan arkadaşım bile "işim gücüm yok - kızımla oynamak parkta gezmek varken kongreye mi gidicem" diyor :D

gerçi caddeden geliyorum epey formalı yürüyen var stada doğruda

üyelik şartları çok basit - bas parayı - öde aidatlarını - mikrofona kadar uzanan yetkin lüksün olur.

çoğu fenerlinin umrunda değil - çoğunluk vs sağlayamazlar bugün. inanmayanlarıda ali koç'un gitmesi gerektiğini düşünende epey var içlerinde.

evden çalışan arkadaşım bile "işim gücüm yok - kızımla oynamak parkta gezmek varken kongreye mi gidicem" diyor :D

gerçi caddeden geliyorum epey formalı yürüyen var stada doğruda
üstad senin meslek ne

hep etrafında zenginler var

üstad senin meslek ne

hep etrafında zenginler var
mimarım ama zenginlikle alakam yok . ben doğduğumda şansa alınmış burda ev işte.

hep yüksek burslu okudum özellerde lise ve unide. özellikle lisede uni sınavına girdiği için (kazanma değil he sadece girme) mercedes hediyesi alanları gözlemlemekle geçti ufak yaşlar.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt