Ali Koç İstifa Yürüyüşü 28 Eylül'de

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Valilik'ten izin çıkması halinde grup, 28 Eylül Cumartesi günü saat 15.00'te Kadıköy Rıhtım'dan Söğütlüçeşme'deki Ülker Stadyumu'na kadar yürüyecek. Dilekçede Ali Koç'a yönelik istifa sloganları atılacağı, siyasi bayrak veya slogan bulunmayacağı da bildirildi.

fenerbahce-valilik-dilekce.webp

Ula bari Caddebostandan falan yuruseydiniz. Rıhtımdan stada ne var 10 dk lik mesafe 😂

300-500 kişi anca olur. Klüp olarak yalı veledinin oyuncağı oldular bu gerçekle yüzleşmeleri lazım artık.

Valilik'ten izin çıkması halinde grup, 28 Eylül Cumartesi günü saat 15.00'te Kadıköy Rıhtım'dan Söğütlüçeşme'deki Ülker Stadyumu'na kadar yürüyecek. Dilekçede Ali Koç'a yönelik istifa sloganları atılacağı, siyasi bayrak veya slogan bulunmayacağı da bildirildi.

fenerbahce-valilik-dilekce.webp
kadıköy rıhtımdan stada ha ...

zaten rahatsız dar girişi var kadıköyün - ctesi o yoluda bitirin emi ..maçlarınızda yol kapanması yetmiyor zaten berbat stadınızda.

en azından cadde de olmayacak - boş boş tipler görmeyeceğiz.

acaba ali koç koyunlarıda "o bizim liderimiz , seviyoruz " dayı/teyze söylemleri gibi karşılarına çıkar mı - kavga ederler mi.

O değilde, benim bildiğim yali bu yürüyenlerin hepsini rezil rüsva eder ve dovdurur

O değilde, benim bildiğim yali bu yürüyenlerin hepsini rezil rüsva eder ve dovdurur
keşke öyle saçma bir şey yapsa ... total kaos ve çökmeye girseler.

sanmıyorum öyle bir olayıda - merakım ne kadar kalabalık toplanır. biraz koyun oldukları için "niye toplanıyoz yav" diye iş yapabilirler.

bi an dedim maç günü ne anlamı var diye de deplasmanmış maçları - stadlarında falan alaka yok.

Ali Koç elinde bastonla gelip hepsini çil tavuk gibi dağıtır.

Stadın önüne geldikleri zaman , beni sev şarkısı açılsın anında geri vites yaparlar. Öyle bir oluşum bunlar. Türkiye'de yangın dedinmi bizim taraftar üzerine yok

Geri
Üst Alt