Ali Koç İstifa Yürüyüşü 28 Eylül'de

Acilen karaborsa, sahte fener formalari giyilerek, organize bir sekilde 5-10 bin kisi esliginde Kadikoyde Ali ne olur kal yuruyusu duzenlenmeli. Referans Ali olunca, Dursun bunun yaninda is bilir kaliyor.

Yaw yürüseler ne olacak ki
Adam dünyanın en güçlü adamı nerdeyse
Ayrıca şimdi yazmak istemiyorum da
Ali Koç naapsın
Adam jesustan tut mouya kadar en kralını getirdi
Biraz objektif olmak lazım

Yaw yürüseler ne olacak ki
Adam dünyanın en güçlü adamı nerdeyse
Ayrıca şimdi yazmak istemiyorum da
Ali Koç naapsın
Adam jesustan tut mouya kadar en kralını getirdi
Biraz objektif olmak lazım

Bunu yazıp boğa heykelinde "Gitmee sana muhtacım.." diye bağıracaksın heralde koyun kardeşlerinle.

@Keramettin TANRIVERDİ admirim arkadaş rengini belli etmiş - çokta söylenecek bir şey yok - gönlü rengi belli adamın baksana. nesini yorumlayalım.

En kötü beyaz gömlekle Türk hekimlerine emanet edelim - uçmuş.

Bunu yazıp boğa heykelinde "Gitmee sana muhtacım.." diye bağıracaksın heralde koyun kardeşlerinle.

@Keramettin TANRIVERDİ admirim arkadaş rengini belli etmiş - çokta söylenecek bir şey yok - gönlü rengi belli adamın baksana. nesini yorumlayalım.

Rıza 96 sonrası GSli oldu zaten
Ali Şen’i de çok severdi

Keşke GS li olsaydı dediğim adamlardan birisidir

Sevmem

Bak tekrar söylüyorum SEVMEM

Ama bizim camiaya yakışırdı

Gitme sana muhtacım demem çünkü gitmesini siterim. Yoksa kısa zamanda lige damgasını vuran bir fb yaratabilir

Ama dediğim gibi sevmem

Sezen Aksu'dan Gitme Kal Yalan Söyledim.

:asd:

Adsız.webp

Geri
Üst Alt