Ali Koç, Jesus'u İkna Etmek İçin Lizbon'da

Çok iyi hoca fenere gelmediği iyi oldu

Tehlikeli olur, demedi demeyin.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok çok büyük kazık olur ,şu saatten sonra yabancı hoca getiren mucize olmazsa şampiyonlugu unutsun heleki bu tarz büyük masraflı hocaları getirmek intihar etmek demek
insallah getirir

bizim baskanlar cidden moron hemde alayı ,avcı gibi ptt ligi hocası adam şampiyon yaptı ,palamut hoca gibi çaylak bir hoca bile direkten döndü bizimkiler hala kariyerli yabancı hoca peşinde

insallah gelir fenerede 6 ay sonra şenlenır buralar

Ali Koç' un yabancı TD düşündüğü konusu kısmen palavra bence. Bakacak, İsmail Kartal ile lig ikinciliği gelirse devam kararını açıklayacak (Buna dair güçlü bir lobi iş başında zaten); ikincilik kaybedilirse ki düşük bir ihtimaldir, hazırda tuttuğu bir yabancı TD yi getirecek...Bir şey bildiğimden değil, sadece tahmin ve hissiyat diyelim...

Kaybeden Isa bey olur fenerbahce gibi güzide bir camia dururken Brezilya milli takımı nedir

abi 67 yasindaki adam 3-4 senelik kontrat

6m euro kemiksiz daha yardimcilari var

tazminat var

İnşallah gelip şöyle 4 yıllık 5 m euroluk yağlı bi sözleşme imzalar. Euro 25-30 lira olunca görecem ben o aliyi :)

Bu adam cok iyi hoca Turkiye'ye gelirse de bence Rijkaard'dan beri en sukseli hire olur.

Kendisi gelirse Dome hocamin kalmasini ekstra isterim cunku Flamengo'da kendisinin hayaletiyle bogusmus bir de gercegiyle bogusmasi isabetli olur.

Onumuzdeki sene degisik narratifler olabilir. Takipte kalalim bu sureci. JJ'nin son haftada uc kupadan da oldugu katastrofik hafta aklima hep Fener'i getirmistir zaten. Bence bir ten uyumu yakalarlar.

Medyanın ve gsc’nin yabancı td düşmanlığını bırakmasını temenni ediyorum

Arkadaslar Fatih Terim,Şenol Güneş, Mustafa Denizli, Okan ve Avcı ve hatta Sergen Türk oldukları için şampiyon olmadılar. Senin zaten liginin hoca seviyesi yerlerde olduğundan malum nerdeyse hepsi yerli, bu isimlerde nitekim onlardan iyi hocalar ve iyi camialarda başarılı oldular. Sanırsın bana her üç dört seneye yerli bi td oyun olarak devrim yapıyorda anadoludan şampiyon çıkarıyoruz.

Geçiniz bu işleri nitekim son 15 yıldır sadece Türk td ler şampiyon oluyor, ondan önce yabancı td başarı oranı çok daha fazla yerlilere nazaran. Bu son 15 yıldada zaten bizim yerli hocaların yarıştıkları yabancı hoca nerdeyse yok ligimizde ve ligimiz belkide olduğundan 15 yıl daha geriye gitti.

Tek başına bu bile yabancı td düşmanlılığı yapmamak için yeterliyken şu “yerli” veya “ligi bilen hoca” saçmalığından kurtulunuz bir an önce.

JJesus ile bu mali koşullarda anlaşabilmeleri hayal ama bu kalibrede bir hocayı ligimizde görmek isterim. Bıkmadınız mı kardeşim anadolu klübü farketmeksizin hikmet karaman rıza çalımbay erol bulut futbolu izlemekten?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Getirebilirlerse vallaha büyük iş bence. Geçen merak edip baktım. İngiliz preemier ligindeki hocalarin yarısından fazlası yabancı. Bizim diğer kulüplerde Anadolu kulüpleri de dahil buna türk teknik direktörlerden ne zaman uzak dururlarsa 10 yılda bir tepeye oynamak yerine Hersene tepeye oynama imkanı olur. Hiç bir başarı elde edemeyen türk teknik direktöre bakiyorsun. Aynı sezon içinde direk başka klüpte görev alabiliyor. Bu noktada her kulüp taraftarı türk antrenör için boykot bile yapsa yeri.

Ali koc:Jesus ben zenginim seni ihya ederim. Seni parayla bogarim

gelin ya jesus ya da löw

bakalım istedikleri bütçeleri bankalar birliği olayı varken nasıl akıtıcaklar görelim. 2 futbolcu bakiyesi gömerlerse sadece TD 'ye bence krizleri keyifli olur

Geri
Üst Alt