Ali Koç, Jesus'u İkna Etmek İçin Lizbon'da

Calistirdigi en buyuk takim Benfica, iki sene once Arabistan ligine gitmis ve artik hocalik kariyerinin sonuna yaklasmis; yani istedigi parayi verip getirmek buyuk bir basari degil.

gelin ya jesus ya da löw

bakalım istedikleri bütçeleri bankalar birliği olayı varken nasıl akıtıcaklar görelim. 2 futbolcu bakiyesi gömerlerse sadece TD 'ye bence krizleri keyifli olur
Hep böyle yazıyoruz da adamların başında ülkenin en zengin adamı var. Etkilenmiyor ki hiç bir şeyden. 4 koldan para sokuyor kulübe.

Hep böyle yazıyoruz da adamların başında ülkenin en zengin adamı var. Etkilenmiyor ki hiç bir şeyden. 4 koldan para sokuyor kulübe.
orası tamam ama fener başkanı olduğundan beri bence hem kaybetti (tribunden atlamalar , magafonlar , aziz ile garip atışmalar), 1 -2 sezon daha başarısız geçsin istenmemeye başlanır

para = başarı değil kesinlikle , kendisi bunun en güzel kanıtı. geçtiğimiz senelere benzemiyor vaziyet ben o kadar kolay savurabileceğini sanmıyorum. zaten görünenden bilenenden daha fazla bonservis ve maaş ödemiştir çoktan.

şu ana kadar aziz yıldırımı aratmıyor (ki aziz feneri daha tehlikeli bir takımdı bana göre)- tek farkı azizden daha az bizm şampiyonluğu yaşadı.

sanılanın aksine para sokamıyor sokabilseydi sportif olarak cok daha baska noktada olurdu,yaptıgı tek şey bagıs olarak verdigi paralarla yada sponsor olarak verdigi paralarla calısan maaslarını ödüyor,amatör branslara destek oluyor
tüm bunların yanında çok çok kötü bir yönetici,iş hayatında kötü oldugu söylenıyordu zaten ama sportif olarakta rezalet oldugunu kanıtladı kuvvetle muhtemel tek 1 kupa alamadan gidecek heleki jesusu getirirse azizden bile büyük bir nefret kazanır

Geri
Üst Alt