Ali Koç: "Kulübün borcu 621 milyon euro"

Ben hala devletin, klüplerin yaptığı harcamalara neden denetleme getirmediğini merak ediyorum. Hangi yönetim olursa olsun eğer klübü zarara sokarsa kendi cebinden ödemeli başka türlü hiç bir klüb düzlüğe çıkamaz

Aziz başkana bosuna Galatasaray efsanesi demiyoruz.

sermaye artırımı için 50 milyon doları kendi cebinden koyacağını söyledi.

Koç: "Geldiğimizde 198 milyon TL sportif borç vardı. 141 milyon TL'si futbolculara olan borçlardı. Bize futbolculara borç yok deniliyordu. Hepsinin borcunu ödedik. Obradovic'e mahçubum, basketbol takımının borçlarını daha önce ödeyeceğimizi söylemiştik ama ödeyemedik."

Ali Koç, Fenerbahçe'ye 50 milyon dolar hibe ettiğini açıkladı.

Ali Koç ne kaymaklar yerim diye düşünürken tez zaman da kaçmayı düşünecek :D

Kulupler sirketler dernekler istedikleri kadar borca girerler kendilerini ilgilendirir ama ulkede ciddi bir spk olsa 4 halka acik sirkete de coktan el koyar

Teknik iflastaki her sene yatirimcilarin cebindeki paraya halel geliyor tum kulupler icin

Büyük başgan diye boşuna söylemiyorduk

Helal sana Azo başganım

Laa şaka bir yana beni koysan fb'nin başına harbiden daha insaflı olurdum laa

Neler yapmış öyle Aziz yaa :)

denetimsiz harcanan paralar gulelim mi? acip kicimiza gulebiliriz. kaynaklarimizin icine ediyoruz.

riva ve florya gitmisken bunlara gulmek ahmaklik. ha bunlar bu kadar borctan nasil donecek bence imkansiz.

oyyDAj.jpg

Bu sürecin sonunda Ali Koç fenerbahçenin sahibi olmasıyla sonuçlanacak... Hep beraber izleyelim.

Ali Koç ne kaymaklar yerim diye düşünürken tez zaman da kaçmayı düşünecek :D

Talihsiz bir açıklama olmuş. Ali Koç’u biraz tanısaydınız bu postu atmakta tereddüt ederdiniz. Ha bu kadar kötü mali tabloyla uğraşamam ben gidiyorum deyip gidebilir mi; sanmıyorum ama gidebilir. Ama “ben Fenerbahçe’yi Nasıl söğüşlerim” diye Başkan olmamıştır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Borclari yapilandirip bir 6 7 sene kriz yasarlar tabi bu surecte en az 2-3 sampiyonluk almalari lazim..

Allah fenerli olan 25-35 yas arasina sabir versin. cekmedikleri dert kalmadi siz bu kafayla 10 yil daha cl goremezsiniz.

anca, imi biz yimi yildir sizi kidikiydi yiniyiriz derler..

Geri
Üst Alt