Ali Koç: "Kulübün borcu 621 milyon euro"

bizim borcun yüzde kaçı tl bazında? yüzde kaçı euro bazında? yüzde kaçı dolar bazında? bence bu sorularda önemli.. cünkü yanlis bilmiyorsam alacaklarimizin cok büyük bir kismi tl bazinda.. bilgisi olan arkadaslar cevapverebilirse sevinirim
Yüzde 77 si tl diye biliyorum

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mal gibi kaldılar demek ağır olur.Elindeki topçuları çatır çatır satabiliyorlar.Bir fener kadar kötü durumda değiller.
Fakat Fenerin arkası sağlam.İş adamları siyasetçileri desteğiyle kısa sürede toparlanacağını düşünüyorum.Seferberlik başlatırlar şimdi.

Elinde ki topçuları satıyolar satmak zorundalar az çok demeden satıcaklar kalanlarıda ee peki yerlerine oyuncu almıyacaklar mı hadi almadılar diyelim ligde başarı rüyalarında görürler böylece kısır döngü içine girmiş oluyolar, ellerinde satıcak topçuda kalmaz 2 seneye, sportif başarıda olmuyacak otomatikmen parada olmuyacak.

Benim tüm başlıklarda bahsettiğim iflas etmiş oldukları? Dün borç az mı çıkmış? Aslında fenerin durumu mu iyiymiş ki bana saracak yer arıyorsun işte başlıklar hepsinde fener batmış diyorum...Sen benim yazdığım borçtan fazla mı fenerin borcu var dedin de bu heyecanın :)

Türk Futbol Kulüplerinin İktisadi Durumu

Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Camiadan Duyumlar

Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi

Türk Futbolundaki 10 Yıllık Tarihi Kırılma

Söz uçar yazı kalır...Kendince bir algı oluşturup sanki ben fenerin durumu iyi demişim gibi yazıyorsun da herşey ortada en fazla mart ayında geldiğimden beri fener batık diyen kişiyim ben :) Üstelik sadece bu platformda değil her yerde yazıyorum...Daha fazla algı kasıp bu başlığı da kirletme...

Ben icraat sen laf :) hürmetler...

Arkadaşlar, yanlış anlamayın ama şu anda her yazıda herkes Fener ve Bjk için çok kara tablolar çiziyor.
Şu bakımdan size katılıyorum; evet gerçekten adaletin olduğu bir ülkede yaşıyor olsak, Italya'da olduğu gibi 2-3 küme düşmesi lazımdı bu takımların.

Fakat Türkiye'deyiz.Fener batık, Bjk batık(genel olarak dediğinize göre), Galatasaray topun ağzında çırpınıyoruz, adam alamıyoruz.Ayrıca bizimde mali denetimimiz ne kadar şeffaf tekrardan bir gözden geçirmek sorgulamak gerekir.Kandırılmadığımızdan nasıl bu kadar emin olabiliyoruz ? Yarın bir başkan çıkıp aynı tabloları bizim için tersine çevirmez umarım.

Ülker'in, Koç'un, Demirören grubunun vs. vs. işlerinin iyi gitmiyor olması bunların hiçbirini engelleyeceğini düşünmüyorum.
Bu grupların sahibi insanlar için mevcut borç miktarı çok küçük rakamlar.

eee ne olacak, iflas bayrağı asıp kulübü kapatacaklar mı ? Tabiki hayır.Yine bir çıkış yolu bulunacak.Gerek devlet yardımı gerek, iş adamları yardımı ile.Sonra yine bir yönetim gelecek 10-15 sene sonra gene aynı şeyler tekrarlanıyor olacak.

Türk futbolunun kaderi bu, çünkü başta yaklaşım ve mantelite yanlış.

Fener ve BJK için kara tablo çizmemiz çok doğal çünkü yıllardır bu 2 takım izden çok daha kötü durumda olmasına rağmen yandaş medya hep GS batıyor diye algı operasyonları yaptı durdu, haliyle gerçekler ortaya çıkınca vatandaş konuşacak sayın abim. :hat:

Ayrıca şartlar ne olursa olsun şike sürecinde bırakın küme düşmeyi, puanı bile silinmeyen FB'nin küme düşürülebileceğini inanıyormusunuz. Burada takımlarımızı UEFA sıkıştırmasa kim bilir daha neler neler olacak.

Arkadaşlar, yanlış anlamayın ama şu anda her yazıda herkes Fener ve Bjk için çok kara tablolar çiziyor.
Şu bakımdan size katılıyorum; evet gerçekten adaletin olduğu bir ülkede yaşıyor olsak, Italya'da olduğu gibi 2-3 küme düşmesi lazımdı bu takımların.

Fakat Türkiye'deyiz.Fener batık, Bjk batık(genel olarak dediğinize göre), Galatasaray topun ağzında çırpınıyoruz, adam alamıyoruz.Ayrıca bizimde mali denetimimiz ne kadar şeffaf tekrardan bir gözden geçirmek sorgulamak gerekir.Kandırılmadığımızdan nasıl bu kadar emin olabiliyoruz ? Yarın bir başkan çıkıp aynı tabloları bizim için tersine çevirmez umarım.

Ülker'in, Koç'un, Demirören grubunun vs. vs. işlerinin iyi gitmiyor olması bunların hiçbirini engelleyeceğini düşünmüyorum.

eee ne olacak, iflas bayrağı asıp kulübü kapatacaklar mı ? Tabiki hayır.Yine bir çıkış yolu bulunacak.Gerek devlet yardımı gerek, iş adamları yardımı ile.Sonra yine bir yönetim gelecek 10-15 sene sonra gene aynı şeyler tekrarlanıyor olacak.

Fener ve BJK için kara tablo çizmemiz çok doğal çünkü yıllardır bu 2 takım izden çok daha kötü durumda olmasına rağmen yandaş medya hep GS batıyor diye algı operasyonları yaptı durdu, haliyle gerçekler ortaya çıkınca vatandaş konuşacak sayın abim. :hat:

Ayrıca şartlar ne olursa olsun şike sürecinde bırakın küme düşmeyi, puanı bile silinmeyen FB'nin küme düşürülebileceğini inanıyormusunuz. Burada takımlarımızı UEFA sıkıştırmasa kim bilir daha neler neler olacak.

inanmıyorum tabiki de :)
İnansam yukarıda yazdıklarımı yazar mıyım.Yine kurtulacaklar bir şekilde.En fazla bir kaç sene avrupaya gidemezler.

Bak bir kere daha yaziyorum anlaman icin, fenerin durumu iyi dedin falan demedim alakasi yok, bosuna lafi alakasiz noktalara kivirip bir iddianin daha patlamasini kamufle etmeye calisma.

Senin fener hakkinda verdigin rakamlar ile, dün ortaya cikan rakamlar arasinda dünya kadar fark var.
Hani az bir yanilma olsa ouuuvvv gercekten bir sey biliyormus derdim ama iste aradaki fark dünya kadar.
Üstelik bir kac gün önce ne oldu, Ali Kocun dün acikladigi rakam medyaya düstü.
Orada yine sen bu konu basliklarini ortaya atip, yok borclari o kadar olamaz, benim yazdigim 2017 sonu ama yinede bu kadar cok fark olamaz yanlis dedin, üstelik üstüne basa basa.

Yani mevzu fenerin durumu degil, beter olsunlar.
Mevzu, senin bir cok kez ortaya atmis oldugun ve bir cogunda iddiadan da öte davranislar sergileyip kesinmis gibi lanse ettigin konularin bir bir patlamasi, ayni burada fenerin borcu konusunda oldugu gibi.
Bu yüzden bosuna bana ben icraat sen laf diye laf sokmaya calisma, cünkü bu konular hakkinda bir bilgim yok, bu yüzden de senin yaptiginin aksine ortaya cikip sallamiyorum.
İyi ki kıvırma lafını öğrenmişsin

Bir insan bir konuda 4 ay önce yazı yazmışsa ve tahminim dememişse 4 ay sonra da bir başkası gelip patladı derse olayı hiç bilmeyen ne der bu konu başlığında? Uğur fenerin durumu iyi, borcu az dedi zanneder halbuki tam tersi ben bora batık teknik olarak iflas etmişler diyorum...Olayın özü bu sen algı kasıyorsun aha hepsi yazılı ;

Camiadan Duyumlar

Ayrıca özelden yazdığın gibi dünya görüşümlü alakalı açtığım başlıklarla alakalı da problemin olduğu için bana sataşıyor değilse orada bile özel mesajda itirafta bulunuyorum diyorsun da sen daha ilk gelir gelmez açıp yazdığım başlık olan camiadan duyumlarda bile bana takmışsın...Din, dünya görüşü de değil mesele... :) Meseleyi anlayan anladı sen de anla engelle ya da ben engelleyince beni alıntılayıp nasılsa görmüyor diye arkadan konuşma uyarıyor forumdaşlar sağolsun...Bırak peşimi, musallat olma meyve veren ağacı taşlama sen meyve ver...

4 kulüp de finansal olarak batık durumda, futbol kulübü olduğu için iflas açıklamıyorlar sadece.

Beşiktaş ve Fenerbahçe kendisini satsa borcunu ödeyemiyor, biz de ucu ucuna ödüyoruz.

Bir insan bir konuda 4 ay önce yazı yazmışsa ve tahminim dememişse 4 ay sonra da bir başkası gelip patladı derse olayı hiç bilmeyen ne der bu konu başlığında? Uğur fenerin durumu iyi, borcu az dedi zanneder halbuki tam tersi ben bora batık teknik olarak iflas etmişler diyorum...Olayın özü bu sen algı kasıyorsun aha hepsi yazılı ;

Camiadan Duyumlar

Ayrıca özelden yazdığın gibi dünya görüşümlü alakalı açtığım başlıklarla alakalı da problemin olduğu için bana sataşıyor değilse orada bile özel mesajda itirafta bulunuyorum diyorsun da sen daha ilk gelir gelmez açıp yazdığım başlık olan camiadan duyumlarda bile bana takmışsın...Din, dünya görüşü de değil mesele... :) Meseleyi anlayan anladı sen de anla engelle ya da ben engelleyince beni alıntılayıp nasılsa görmüyor diye arkadan konuşma uyarıyor forumdaşlar sağolsun...Bırak peşimi, musallat olma meyve veren ağacı taşlama sen meyve ver...

YAHU YETER YETEEERRRRRRRR

BIKTIM YAV

Camiadan Duyumlar

Ali Koç: Biri kalkmış diyor ki; “Stadı satalım borçları ödeyelim.” Stat bizim değil arkadaşlar. Bizim olmayan bir şey satamayız. Kadıköy’ün tapusu devlette.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efsane Vizyoner Buyuk Baskan Unal Aysal Beyefendi'yi zamaninda borclarimizi tlye cevirip yapilandirdigi icin bir daha sevgi, saygi ve minnetle analim.

Ali Koç'un koca bir balon olduğu lig başlamadan ortaya çıkması ne kadar acı. Acaba Fenerbahçeliler neler hissediyorlar.

Camiadan Duyumlar

He Ugur he simdi tahmin oldu, algi oldu, haklisin bak bunlari da sen bildin.
Sen kendini meyve veren agac sanmaya devam et, benim ve takip edebildigim kadari ile forumda bir cok kisi icin sallayan birisin.
Deger verdigim kisilere sacma sapan kafanda ürettigin ithamlar ile musallat olmadigin sürece benim icin yok hükmündesin.
Bunu yapmaya devam ettigin sürece ise patladikca ben yüzüne vuracagim.

Son düzenleme:
621 m € ne denli büyük para olduğunu şu şekilde açıklayalım..

her sezon bir süperstar alınabilecek paraya, baroniler, rvp , guiza, josef ve ozanları aldılar..

13123.webp

Ah ulan aziz baskan bir üç sene daha kalacakti ki o zaman borc neymis dunya aleme gosterirdi.

Geri
Üst Alt