Ali Koç: "Kulübün borcu 621 milyon euro"

He Ugur he simdi tahmin oldu, algi oldu, haklisin bak bunlari da sen bildin.
Sen kendini meyve veren agac sanmaya devam et, benim ve takip edebildigim kadari ile forumda bir cok kisi icin sallayan birisin.
Deger verdigim kisilere sacma sapan kafanda ürettigin ithamlar ile musallat olmadigin sürece benim icin yok hükmündesin.
Bunu yapmaya devam ettigin sürece ise patladikca ben yüzüne vuracagim.
Yok hükmünde olduğum için mi elli tane özel mesaj atıyorsun :) Yoksay o zaman bir tık uzakta...1 tane analizin, veri paylaşımın yok ancak musallat ol...

Yok hükmünde olduğum için mi elli tane özel mesaj atıyorsun :) Yoksay o zaman bir tık uzakta...1 tane analizin, veri paylaşımın yok ancak musallat ol...
Önce okudugnu anlamalisin.
Forumda deger verdigim birine asilsiz, kafanda ürettigin ithamlar ile bulasmadigin sürece yok hükmündesin.
Bunu yapmadigin sürece istedigin kadar sallamaya devam edebilirsin.
Bunu yaptigin sürece ise ben de esasen senin nasil biri oldugunu yüzüne vurmaya devam ederim.
Cünkü senin gibi biri yüzünden, su forumda hic kimse ile sorun yasamayan, sohbet edilebilen bir adam forumdan soguyor
Sana özelden yaziyorum cünkü konularda diger üyeleri daha fazla rahatsiz etmek istemiyorum.

Önce okudugnu anlamalisin.
Forumda deger verdigim birine asilsiz, kafanda ürettigin ithamlar ile bulasmadigin sürece yok hükmündesin.
Bunu yapmadigin sürece istedigin kadar sallamaya devam edebilirsin.
Bunu yaptigin sürece ise ben de esasen senin nasil biri oldugunu yüzüne vurmaya devam ederim.
Sana özelden yaziyorum cünkü konularda diger üyeleri daha fazla rahatsiz etmek istemiyorum.
Yazma o zaman...

Şimdi doğru mu anladım artık beni alıntılamayacak mısın?

Değer verdiğin üyelerin isim listesini de alayım da kurtulayım senden post ite yazarım belki...Listeyi buradan paylaşmak istemiyorsan özelden at...

Eğer sözünü tutarsan sonrasında engelleyeceğim seni tekrar sadece ben engellediğimde arkamdan atıp tutma...Ciddiyim ver isim listesini senden kurtulmak için bırak asılsız ithamı sıfır ithamda bulunacağım ki musallat olma düş yakamdan özgürce fikir teatisinde bulunayım forumdaşlarla...Bekliyorum...

Yazma o zaman...

Şimdi doğru mu anladım artık beni alıntılamayacak mısın?

Değer verdiğin üyelerin isim listesini de alayım da kurtulayım senden post ite yazarım belki...Listeyi buradan paylaşmak istemiyorsan özelden at...

Eğer sözünü tutarsan sonrasında engelleyeceğim seni tekrar sadece ben engellediğimde arkamdan atıp tutma...Ciddiyim ver isim listesini senden kurtulmak için bırak asılsız ithamı sıfır ithamda bulunacağım ki musallat olma düş yakamdan özgürce fikir teatisinde bulunayım forumdaşlarla...Bekliyorum...
konunun içine ettin be kardeşim

konunun içine ettin be kardeşim
Ben mi? Bu kadar algıda seçicilik olur ben bu konuya dün mention atılarak çağrıldım bir sürü paylaşım yaptım sonra başka bir başlıktan bugün bu başlığa sirayet etti bu durum zaten amaç konu hakkında yazmamın ve fenerin nasıl battığını anlatmamın engellenmesi galiba

Aylar önce açtığım başlıkların linkini verince reklamlar jeneriği çıkıyor :)

Arkadaşın tavsiyesini uygulayalım sorun kökten çözülsün...

Siz buna yüz verdikce bu daha cok sallayacak.
Adamin fenerin borcu ile ilgili verdigi rakam ile dün aciklanan rakam arasinda daglar kadar fark var, nerede ise yüzde elli ama adam hala daha ben yazdim, ben bildim havalarinda.
Yahu fenerin batik oldugunu, Aziz Yildirimin bunu iyi gizledigini buradaki hemen herkes zaten kac senedir dile getiriyor.
Ortaya attigi rakamlar, gercek rakamlar ile alakasiz oldugu halde, daha üc gün önce dün Ali Kocun acikladigi rakamlar medyaya düstügünde, medyaya düsen rakamlar dogru degil, benim yazdigim rakamlar ile bu kadar fark olamaz diyen biri, simdi benimki sadece tahmin idi diye kivirmaya calisiyor, buna ragmen yüzü dahi kizarmadan kendisini duyumcu, bilge insan olarak göstermeye devam ediyor.

Hadi buraya kadar umrumda degil, böyle biri gidip su forumda kimse ile bir sorunu olmayan birine ha bire asilsiz ithamlarda bulunup, öyle birini bile forumdan soguyacak noktaya getiriyor.

Son düzenleme:
Ali Koç 12 Haziran'da 550 milyon euro borç var derken ne oldu da 24 temmuzda 621 milyon euro borç var dedi? Malum kendisi 3 haziranda başkan seçildi...Üstelik sermaye artışı da yaptı buna rağmen bu gelen paraya rağmen 71 milyon euro daha fazla borç çıktı...

Bunun nedenleri esasında önemli...Tali birçok sebep olabilir ama galiba esas sebep transferlerde yapılan naylon işlemler...Yani x bir yabanccı kulübüyle çift nüsha sözleşme yapılmıştır ve bunun aslı kurumlara bildirilmemiştir ama geçerli esas yeni tarihli bir akit vardır...

Peki bu hangi branşta olmuş olabilir? Dernek borcu ortada biliniyor tüm amatör şubelerin bağlı olduğu...Tesisler ve eğitim kurumları da keza öyle...Finansal borçlar desen daha dün paylaştım bu başlıkta Ziraatbankası bir kredi veriyor oranına, nelerin temlik nelerin ipotek edildiğine, vadesine kadar herşey paylaşılıyor kapta...Eeee?

Demek ki futboldan kaynaklanan takribi 400 trilyonluk bir kara delik var...Bu kara deliğin içindeyse kjaerler wieller emenikeler var :) Hürmetler...

Efsane Vizyoner Buyuk Baskan Unal Aysal Beyefendi'yi zamaninda borclarimizi tlye cevirip yapilandirdigi icin bir daha sevgi, saygi ve minnetle analim.

Dursun gelip yenilerini dövize cevirdigi icin pek bir ise yaramadi maalesef.

Siz buna yüz verdikce bu daha cok sallayacak.
Adamin fenerin borcu ile ilgili verdigi rakam ile dün aciklanan rakam arasinda daglar kadar fark var, nerede ise yüzde elli ama adam hala daha ben yazdim, ben bildim havalarinda.
Yahu fenerin batik oldugunu, Aziz Yildirimin bunu iyi gizledigini buradaki hemen herkes zaten kac senedir dile getiriyor.
Ortaya attigi rakamlar gercek rakamlar ile alakasiz oldugu halde, daha üc gün önce medyaya düstügünde medyaya düsen rakamlar dogru degil, benim yazdigim rakamlar ile bu kadar fark olamaz diyen biri simdi benimki sadece tahmin idi diyor ve kendisini duyumcu, bilge insan olarak göstermeye devam ediyor.

Hadi buraya kadar umrumda degil, böyle biri gidip su forumda kimse ile bir sorunu olmayan birine ha bire asilsiz ithamlarda bulunup, öyle birini bile forumdan soguyacak noktaya getiriyor.
2017 4.çeyrek itibariyle 7 martta yazdığım posta bakıp dün açıklanan borçla arada fark var diyorsun :) Az önce bir post attım fenerin başkanı 40 gün önce yaptığı açıklamayla dün yaptığı açıklama arasında 71 milyon euro eksik söylemiş 400 trilyon fark var benim herkes fenerin durumu iyi galatasaray batık derken açtığım başlıklara laf atınca komik oluyorsun :) Hani sen yazmıyordun beni yok hükmünde tutuyordun? İsim listesini gönder de kurtulalım senden....Ayrıca insanların fikirlerini değiştirmeye çalışmaktan vazgeç...Ben senin fikrini değiştirmeye çalışıyor muyum?

2017 4.çeyrek itibariyle 7 martta yazdığım posta bakıp dün açıklanan borçla arada fark var diyorsun :) Az önce bir post attım fenerin başkanı 40 gün önce yaptığı açıklamayla dün yaptığı açıklama arasında 71 milyon euro eksik söylemiş 400 trilyon fark var benim herkes fenerin durumu iyi galatasaray batık derken açtığım başlıklara laf atınca komik oluyorsun :) Hani sen yazmıyordun beni yok hükmünde tutuyordun? İsim listesini gönder de kurtulalım senden....Ayrıca insanların fikirlerini değiştirmeye çalışmaktan vazgeç...Ben senin fikrini değiştirmeye çalışıyor muyum?
Yahu utan be adam, daha üc bes gün önce dün aciklanan bu rakamlar medyaya düstügünde, bunlar dogru degil benim konu ile ilgili basliklarda yazdigim rakamlar ile bu kadar fark olamaz diyordun, pes dogrusu.
Ve yine dün de sana yazdigim gibi, fenerin durumu iyi galatasaray batik derken yalanin, özellikle bu forumda bunun tam tersi söyleniyordu.
Yine yok hükmünde söylemim hakkinda, bunun sartini sana söyledim ama sen hala cevap verdigin icin, dogal olarak ben de yalanlarini yüzüne vurmaya devam ediyorum.

Şimdi fenerbahçenin bu borcu ödemesi mümkün değil dediğim gibi alacağını düşersek bile 3 katrilyon 290 trilyon civarı bir borçları kalıyor...

Satılacak bir gayrimenkulleri yok arkadaşlar...Zira stadın, faaruk ılgaz tesislerinin, can bartu ve lefter küçükandonyadis tesislerinin mülkiyet tapuları fenerin değil...Ülker sports arena, sapanca kürek tesisleri, ankara incek tesisleri de öyle...

Topuk yaylası tesislerinin bile sadece tapuda intifa hakları var şükrü saraçoğlu gibi...Azizin salladığı gayrimenkulümüzü satarız dedikleri bu üst kullanım haklarının devri...Kim takar da bu tesislerin kullanımı için sana değil yüz milyon euroları; on milyon liralarda verilmez...

Yani satacak bir gayrimenkulde yok...Son bir sermaye artışı ve son bir hisse satışı yapabilirler...Daha sonra da şubeleri kapatmak durumunda kalacaklar en sonundaysa kaçınılmaz son = Fenerbahçe Futbol Klübü Derneği :)

fenerbahçenin bir kaç oyuncusuna çöksek mi ?

Daha değil doruk 2 sene hüsran yaşasınlar sonra ama o zamanda bu çöpleri ne diye ihya edelim??? Henüz ali koç sevdası çok diri galatasaraylılardan bile hayran olanlar var...Neden diyordum ali koç seçilince muharrem ince de seçilecek diyorlardı :asd: Aynı tipler almanya yenildiği için biz de yenilmiş sayıldık geyiğini de çevirecek tiynetteler üstelik...

Geri
Üst Alt