Ali Koç, Kulübün Kasasına 100 Milyon Euro Aktaracak

Almanya'dasın ve hala türk mankenlere bağlanmak mı istiyorsun :) Az biraz alman toplumuyla entegre olun ayıptır yahu...
Adminim'in bağlantılarından faydalanmak istiyordum. Papaz her gün (alman) pilav yemez.

Maksadım zedelen Almanya - Türkiye ilişkiyi iyileştirme açıdan kültürel diyaloğu başlatmak dostum.

Bunların hepsini topla facebook sahibi marc zutenberg etmiyor adam tek sosyal medya şirketiyle hepsini alt etmiş
asa_3056.jpg

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunların hepsini topla facebook sahibi marc zutenberg etmiyor adam tek sosyal medya şirketiyle hepsini alt etmiş

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orası öyle ne yazık ki. Osmanlı imparatorluğu sınırları içindeki ülkelerin GSYİH'lerini topluyorsun (3.7 trilyon dolar) Almanya'yı bile geçemiyor ki Almanya dediğin ülke de ABD yanında cücük kadar kalıyor. Ölçek Türkiye değil de dünya olunca gözümüzde büyüttüğümüz hemen her şey cücükleşiyor.

Bukadar yazılar yazdın...bir tane
"Uğur ile Urkayna Güzelleri Tavlama" başlığı istiyoruz. Genc dostlarımız yardımcı olalım.
Ben zina yapmadım ama öyle başlık açamam bana özel onlar takmasa da ben nikahlandım :) ...Olsun o kadar ki hayatımda hiç bir türkün eli de elime değmedi tokalaşmalar hariç :) Allah türk kızlarınndan korusun...Yerinde olsam alman bir hatun ile evlenirim...

Ben zina yapmadım ama öyle başlık açamam bana özel onlar takmasa da ben nikahlandım :) ...Olsun o kadar ki hayatımda hiç bir türkün eli de elime değmedi tokalaşmalar hariç :) Allah türk kızlarınndan korusun...Yerinde olsam alman bir hatun ile evlenirim...
Türk kızları bukadar kötü mü; anlattıkları kadar ... yoksa hakları mı yeniliyor mu ?

Turk kizlari seytandir, analarina ve babalarin onunde melek gibi lerdir ama baska sehirleri gittilerme deli gibi azarlar. Hele, Istanbul, Ankara, Izmir, Konyada.

Tecrube cok, sorunuz olursa alayim.

Anladım. Sana mutluluklar dilerim.
Yabancı Sınırlamasına karşıyız !
Tabii ki...ne dinimizde ne de insan haklarında ırkçılığa yer yok...Lafa gelince halkların kardeşliği hemhal olmaya gelince mi milliyetçilik :) Hem peygamberimiz hem de atatürk aynı kararı vermişler eş seçiminde...Bir durup düşünmek lazım...Nerede Corinneler, Zsa Zsa Gaborlar nerede izmirli latife ile selanikli fikriye...Paşam zor kurtuldu...

Turk kizlari seytandir, analarina ve babalarin onunde melek gibi lerdir ama baska sehirleri gittilerme deli gibi azarlar. Hele, Istanbul, Ankara, Izmir, Konyada.

Tecrube cok, sorunuz olursa alayim.
Bölgesel (il) farklar var mı.
İstanbul, İzmir, İç Anadolu vs.

İyileri nereden bulunur.

Geri
Üst Alt