- 26 Mart 2012
- 7.332
- 2.004
- 1.938
klasik tiyatronun ana repliğini yine söylemişler "çekiliyoruz"
utanç duyguları bile yok sanırım.
utanç duyguları bile yok sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar ne zaman yapacak aciklamayiBakalım Trabzon ne açıklama yapacak çünkü bizimkiler ezik değil onların yönetimi
Yok paşam bana bağlasınlar gerginliğin nedenini Pendik maçında rakip kulübeye taraftara el kol hareketi çeken de bizdik zaten siz itinize sahip çıkın önce hele biAli Koç: "Üzülerek öğrendim ki, yaşanan gerginlikleri Fenerbahçeli futbolculara bağlayacakları yönünde duyum alıyoruz. Umarım böyle bir hataya düşmezler."

ayaksiz topcun bombos kaleye atamasin sonra zorbalik s.g. lan köpekAli Koç: "Yıllar önce Denizli’de zorbalık yaşadık, şampiyonluk gitti. 2014/15 sezonunda doludizgin şampiyonluğa gidiyorduk, otobüsümüz kurşunlanınca şampiyonluğumuz gitti. Dün kaybetseydik yine zorbalık sebebiyle şampiyonluğumuz gidecekti."
En çokta şuna tav oluyorum hep bir bahane bi kerede biz beceriksiziz yapamadık sorumlusu biziz diyin ya bunkar kadar egoist saçma salak bir camia yok ciddenAli Koç: "Yıllar önce Denizli’de zorbalık yaşadık, şampiyonluk gitti. 2014/15 sezonunda doludizgin şampiyonluğa gidiyorduk, otobüsümüz kurşunlanınca şampiyonluğumuz gitti. Dün kaybetseydik yine zorbalık sebebiyle şampiyonluğumuz gidecekti."