Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Ali Koç: "Bu maçın devam ettirilmesi olacak iş değil! Halil Umut Meler, UEFA'da böyle bir maçı devam ettirebilir miydi? Ettirseydi lisansı iptal edilirdi!"

Ali Koç gitmesin diye Beşiktaş genel kurulu bile toplanır

Ali Koç: "Sahaya meşale geliyor. Hakem dönüp meşaleyi görüyor. Düdük çalıp oyunu durdurmuyor, oyunu devam ettiriyor! Ya biz berabere kalsaydık ya da kaybetseydik ne olacaktı? Bir kez daha zorbalıkla bir şampiyonluğu daha mı elimizden alacaklardı!"

Ali Koç: "Dün stadyumda polis yoktu! Trabzon'da eşimiz dostumuz var. Sorduk, arama bile yapılmamış orada! Polisler neden yoktu?"

çekilsinlerde bir nebze adamlık kırıntısı kalmış diyelim

Oyuncular ceza alır diyen arkadaşlar iyi dinlesin adamlar mağdur oldu komple.ceza Trabzona girecek 🙂

Ali Koç: "Yıllar önce Denizli’de zorbalık yaşadık, şampiyonluk gitti. 2014/15 sezonunda doludizgin şampiyonluğa gidiyorduk, otobüsümüz kurşunlanınca şampiyonluğumuz gitti. Dün kaybetseydik yine zorbalık sebebiyle şampiyonluğumuz gidecekti."

Ali Koç: "Üzülerek öğrendim ki, yaşanan gerginlikleri Fenerbahçeli futbolculara bağlayacakları yönünde duyum alıyoruz. Umarım böyle bir hataya düşmezler."
Yok paşam bana bağlasınlar gerginliğin nedenini Pendik maçında rakip kulübeye taraftara el kol hareketi çeken de bizdik zaten siz itinize sahip çıkın önce hele bi

Ali Koç: "Bizi suçlu yapacaksanız iş daha da çığırında çıkar. Olağanüstü Genel Kurul'a gidiyoruz. Yapmamız gerekeni yapmamız lazım."

Ligden cekilelim teklifi yapacakmis :asd:

Ali Koç: "Yıllar önce Denizli’de zorbalık yaşadık, şampiyonluk gitti. 2014/15 sezonunda doludizgin şampiyonluğa gidiyorduk, otobüsümüz kurşunlanınca şampiyonluğumuz gitti. Dün kaybetseydik yine zorbalık sebebiyle şampiyonluğumuz gidecekti."
ayaksiz topcun bombos kaleye atamasin sonra zorbalik s.g. lan köpek

Ne 3 Temmuz'muş arkadaş.

Şike yapan takıma hak ettiği cezayı verip küme düşürmezsen böyle her olayda yağ gibi üste çıkar yıllarca.

Kodumun şikecileri. Istediğiniz kadar kumpas mumpas diye kendinizi kandırın, dünya alem şikeci olduğunuzu biliyor. Bunun utancıyla kıçınızı kırıp sessiz sessiz oturmanız gerekirken hâlâ boru gibi sesiniz çıkıyor haramzade şerefsizler.

En çokta şuna tav oluyorum hep bir bahane bi kerede biz beceriksiziz yapamadık sorumlusu biziz diyin ya bunkar kadar egoist saçma salak bir camia yok cidden

Geri
Üst Alt