Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonu zaten gidiyorsun. Velihat olarak Saran Başkan adaylığını açıkladıAli Koç: "Kulüpler Birliği vakfından az önce istifa ettim. Kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz."
Bence de böyle. Etkili olacaktır da çünkü önlerinde mükemmel bir tecrübeleri var şikecilerincezanın önünü almaya çalışıyorlar akılları sıra
Hala tehdit ediyorAli Koç: "Bizi suçlu yapacaksanız iş daha da çığırında çıkar. Olağanüstü Genel Kurul'a gidiyoruz. Yapmamız gerekeni yapmamız lazım."
Ligden cekilelim teklifi yapacakmis![]()

Bilerek yapiyorlar. Devlet cezayı kesecek devlete karşı ayaklanma çalışmasıdır bu. Bu herif cidden ülkeye karşı bir projedir. Fenerbahçe falan hikayeAli Koç: "Üzülerek öğrendim ki, yaşanan gerginlikleri Fenerbahçeli futbolculara bağlayacakları yönünde duyum alıyoruz. Umarım böyle bir hataya düşmezler."
Valla trabzonun tavrına bağlı o iş benceBence de böyle. Etkili olacaktır da çünkü önlerinde mükemmel bir tecrübeleri var şikecilerin
Bizi şampiyon yapın beni haksız çıkarın diyorAli Koç: "İlerleyen günlerde neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Bu ligde Fenerbahçe'ye yer yok."
aglayacak neredeyse