Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Demek tff içerisinden cezalara yönelik bilgi sızdı da bu çekiliriz ayağını yapmaya gerek duydular

osayi, osterwolde ve Batshuayi ye uzun süreli men cezası verilecek sanırım ben böyle algıladım diğer kavgaya karışan oyunculara da 5-8 maç arası hakkaniyetli ve talimatlara uyan bir ceza hazırlığı olsa gerek

Şikeciler tutuştu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam kafaya koymuş şampiyon olacak..

Süperlig de olmazsa bir alt künede..

Allah aşkına bir defolun gidin yaa..

Cin ali yine cinlik peşinde. Bu adam ülke futbolundan derhal uzaklaştırılmalı. Türk futbolunun sorunu malum takım yöneticileridir uzun yıllardır

Cümle âlem biliyor işkembeden salladigini, alt lige dusme felan kararını alacak bu ülkede 1 Allah'ın kulu yok. Evet o zatta alamaz bu kararı ismi lazım değil. çıkıp boş boş konuş anca, ceza vermeyen de şerefsizdir namussuzdur o topçu kılıklı kungfucu teröristlere.

Çekilin gidin, her seferinde blöf yapıp durmayın. Türk futbolu bir senede olsa nefes alsın. Yeterince kirlettiniz zaten. Algınız ve kurduğunuz düzeni alın başınıza çalın

Bizim ülkede blöfler tutar genelde bakalım neler olacak baskın basanindir olayı etik olmasada kesinlikle doğru bir olay

ts çok sağlam bir açıklama yapıp peşinden yapıştırmamız lazım takipçisiyz bu tahrik unsurlarının diye

GI9UlwIWEAASVNw

Cezalar hukukçular yoluyla bunun kulağına gitmiştir. Bütün dünya gördü olayların cezasız kalması imkansız. Aklı sira dik duruş sergiledik kendimizi feda ettik diyecek. Adam olan sessiz sedasız yapar. Havlayan köpek ısırmaz Ali Cabbar

Geri
Üst Alt