Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Bunların eski başkanıda biz şampiyon olunca istifa edeceğim der sonra sukunet olunca geri dönerdi. Babadan oğula nesil bunlar..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yine mağduru oynamaya çalışmak. Yerdeki magandaya vuran oyuncuları ceza almasın diye tehdit. Kapandıkları gün ülke futbolunun büyük bir yükselişe geçeceği gün olur.

Benim şahsi fikrim bu ülkenin asıl beka sorunu bein dir

Adamlar son ana kadar rant sağlayalım diye tff sinden hakemine herkesi satın alıp bu şikecileri iteleye iteleye yarışta tuttular

Hakem itelemesi olmasa Pendik i bile yenemeyecek takım Araplar ın para sevdası sayesinde yarışta tutuluyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Buna katılmıyorum. Bu ülke futbolundaki beka sorunu ve tüm pisliklerin çıkış noktası malum takım yöneticileridir. Amaç yarışı sonuna kadar sürdürmek değil malum takımı şampiyon yapmak. Tff, pfdk, bein, hakemler hepsi bu sezon tamamen onların adamları tarafından yönlendiriliyor

Azizde her sene havuzdan çıkarız kulüpler batar falan diyordu. Yetti artık bu kolpalar. İçine sıçayım böyle ligin ben. Bir kupa uğruna vatanı bile satarsiniz siz. Ben aylar önce burada sizlere yazmıştım. Atatürkçü yüz son kaleyiz falan hikaye. Şampiyon olacaksınız diyin Anıtkabir'i yıkmaya ilk bunlar gider

Feneri küme düşürüp 100 yıllık çınara çökmeye çalışacak. Fenerliler ayağınızı denk alın feto değil ama koçlar kulübü ele geçiriyor.

Bu arakadaşın hayatı kuru sıkı atmak üzerine kurulu. Bu sefer delikanlı olsun da sözünü tutsun.

Sene 2011 yine bir gün ali koç ligden çekiliyor...

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yine fıtratlarına uygun hezeyanlara kapılmasalar, bu defa haklılık payları var aslında. İzlerken pek çoğumuz maçın tatil edilmesi gerektiğini söyledik burada. Hakem acizlik gösterdi; tatil etmese bile devam ettirmek için uygun koşulların sağlanmasını beklemeliydi en azından...

Her olayı FETÖ ye bağlamayı başarıyorlar bir şekilde!..O oluşumun nimetlerinden faydalanırken öncülüğü kimseye bırakmıyordun, başka hiçbir kulüpte benzer durumlar olmamıştı; işler tersine gidince ''Mağdurum da mağdurum!''...Hakikaten yeter artık; İbretlik vallahi...

Şiddet ve nefret tohumu ekmeye emek verenler varmış. Hmmmm kim acaba!!!

Geri
Üst Alt