Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Madem bu kadar delikanlılar önce 7 nisan oynanacak olan süper kupa maçına çıkmasınlar

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cezalar hukukçular yoluyla bunun kulağına gitmiştir. Bütün dünya gördü olayların cezasız kalması imkansız. Aklı sira dik duruş sergiledik kendimizi feda ettik diyecek. Adam olan sessiz sedasız yapar. Havlayan köpek ısırmaz Ali Cabbar
Örnek, ceza yememek için tehdit değil direk aksiyon alınır. Aksiyonu beğenir beğenmezsin ama bir şeyi yapacaksan tehdit etmez direk yaparsın.

haydi trabzon haydi trabzon haydiiiii

sıra sende

yap açıklamanı artıkk

Normalde bunları sevmesekte,olmasalar ozlerdik belki ama bu sene öyle şeyler yaptılar ki gerçekten tiksindim bir daha karsilasmasak varlığını bile unuturum.

Nerede keşke yok sizde öyle bir dot hep kuru sıkı

Dünden beri Şikecilerde açıklama yapanlar filan çok orta yol konuşuyorlar

En az 5 futbolcusu 4 ve üzeri maç ceza yiyeceği için algı ile cezayı engellemeye çalışıyor

Sadettin Saran: "Ekip olarak kulüp yönetimimizin yanındayız. Ligden çekilme kararı için Fenerbahçe kongresi, sayın başkanın 2 Nisan olağanüstü genel kurul çağrısına kulak vermelidir. Biz o gün orada olacağız."

Her sene aynı terane

Böyle bir sezona lanet olsun. 25 yıldır futbol takip ediyorum Allah belanızı versin bu mübarek ayda en içten bedduami size ediyorum. Çocukken panini cikartmalariyla, dünya kupalariyla, lig maçlarıyla büyüyen arkadaşlarıyla sadece 2 gün dalga geçip 3. Gün tekrar maç konusabilen bir nesli ne hale getirdiniz. Şuan ben dahil tüm yaşıtlarım en ufak olayda birbirimizi boğazlayacak gibi oluyoruz. Allah belanızı versin sizin
Proje adamın marifeti. Devlet bu herifi ülke futbolundan uzaklaştırmalı

2. lig kirmizi gruba gondersinler. Ligin rengini protesto ederler, zamaninda Avrupa Liginin logosunu protesto ettikleri gibi.

Hem 2 sene sampiyon olup 6. yildizla gelirler Super Lig'e :asd::asd:
Sporcularına kırmızı giymeyi yasaklıyorlar. Bunların rus bir voleybolcusu var o söylemişti röportajında.

Danisikli dövüs

Kurallar geregi oyunculari ceza yemek zorunda bunu kendileri de biliyor

Öyle bir pazarlik halindeler ki sadece bir oyuncunun ceza almasini saglayacaklar büyük ihtimal

Oysa görüntülere göre oosterwolde,osayi,batshuayi,irfancan ve fred’in ceza almalari gerekiyor

Geri
Üst Alt