Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Ayy olabilir mi öyle bişey lütfen olsun çünkü.karikatür.exe

Ya bsgidin de kurtulalim sizden ne igrenc rezil bir camia bu ya

Çekilip alt ligleregitseler bile her haftab bizim maçlara yorum yaparlar. Dayanamazlar. Hatta Bandırma, Kocaeli, Tuzla vs. maç yapıp puan kaybetseler bizden bilirler. Ordan da çekiliriz derler.

Çekilirlerse Trabzon CL ye gider ))))

Baskanligi bırakıcam diye kolpa yapıyor zaten,sonuc ne olursa olsun bir mazeret bulup devam edecek

Yavaş yavaş geliyor açıklamalar

Egemen Korkmaz: "Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil."

Futbolculara ağır cezaların geleceğini anladı blöf atıyor. Büyükekşi de böyle bir şey bekliyordur eminim. Şimdi sembolik cezalarla geçiştirilir

Bunlarin cirkefi bitmez.

Ligden cidden cekilirlerse, ki hic zannetmiyorum, butun 1. Sinif oyuncularini Bjkya kiralik verip yine bize karsi mucadele verirler.

Kendi karizmasını çizilecek diye Türk futbolunu hatta ülkeyi kaosa sokmaya yelteniyor. Bu kadar arsız yüzsüz olmaz bir insan. Bütün bu tiyatroları oyunculara gelecek cezayı önlemek için yapıyorlar yoksa çekilme falan olmaz arkadaşlar.

Meali: bize fazla ceza vermeyin lütfen.
Yüce rabbim cok büyük. Bu salaklar taraftarlara saldirmasaydi hicbirsey olmayacakti ama enayiler saldirinca büyük cezalar iyeceklerini anladi ve yalvariyor hukümete filan.
Isin icine uefa fifada girdi yani öyle gecistiremeyecek tff.

Geri
Üst Alt