Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Yarın disiplin kuruluna sevkler varmış ts uzun süre sessiz kalıp hafif bir açıklama yaptığına göre şikecilerinde kudurup ligden çekiliriz ayağına yattığına göre sanırım yarın şenlik var

Hakedenler hakettikleri cezaları alacak sanki..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O taraftarlarin sahay girmesi ne kadar yanlis ise
Sizin topcularinizin o taraftara ucan tekme kafaya tekme atmasida o kadar yanlistir
Klubedekiler ve hocan nasil iceri girdiyse tum topcularin boyle bir durumda hemen iceri girmesi gerekir

Bu benim takimim icinde olsa dogrusu budur orda bir iki isguzar yada tahtasi eksik adam olsa o tekme yumruk atan oyuncularin o sahadan cikamazdi 30.000 kisi ile kavga etmek nasil bir salakliktir

Fenerbahce Galatasaray macinda tekmeler tokatlat ucusmus oyuncularimiz 8 10 mac ceza almisti senin oyuncularinda ceza alacak

Cezadan yirtmak icin yavuz hirsiz hesabi sahadan cekilecekmis hadi lan ordan bitin kucugu sende o yurek ne gezer

Tercümesi ceza veremezsiniz...

TFF den okkalı bir ceza bekleyen var mi zaten?

Başkanlığı bırakacağına kimse inanmıyordu

Bunun yolunu yapıyor zannımca

Bu olayların baş müsebbibi Fener yönetimidir. Buradaki yönetim ise sadece Ali Koç ve avanesi değil son 10-15 yılda kulüpte görev almış başkanından çaycısına kadar herkestir. Kendilerine öyle bir misyon yüklediler ki hangi deplasman olursa olsun kazanırlarsa "biz istediğimiz gibi seviniriz en büyük hakkımız, kimse bize bişey dememeli", stadı tahrik edip en ufak bir olay çıkması durumunda ise "biz mağduruz bi naptık" diyebilitesi var kulübün çok garip bir şekilde.
Ya kardeşim hiç mi anlatmazsın oyuncularına bu stad sizin için tehlikeli 10 sene önce o taraftarlar direği söküpsenin kalecine takacaklardı. Efendi gibi sevin zıpla sonra içeri geçir takımını yok olta çekelim el hareketi yapalım nerede olduğunun farkında mı değilsin? Ne bu kendini ligin üstünde görme tavırları?
Yaptığın rezaletin sonucunu öyle ya da böyle çekeceksin ligden çekilme yalanını 30 yıldır söylüyorsunuz zaten gerzekler.

Hepsi yalan dolan, topçuları ceza almasın diye tehdit ediyor, bakın diyor ki
Ali Koç: "Bizi suçlu yapacaksanız iş daha da çığırında çıkar. "

Yani topçulara ceza verirseniz daha kötü olur diyor. Ligden çekilme falan yalan dolan. İşin kötüsü hala yangına körükle gidiyor. Açıklamaları ile ortalığı daha çok geriyor yine. Aklı başında bir insan topçularımız dahil kim varsa cezasını çeksin der. Şampiyon olmak için yapmayacakları şey yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulüp başkanları bu ülkede her sezon değişsin vallaha bıktım bu ali koçtan her sezon aynı şeyleri yapıyor her sezon

Bu adam bizim teknik direktörümüz ile bile bir sezona yakın problem yaşadı ya başkanlar düzeyinde yaşadı yani herkes problemli bumu melek insan biraz kendine bakamaz mı nasıl bir ego dur bu arkadaş anlamıyorum yok olan başarılardan iş çıkarmaya çalışmalar her sezon başka ithamlar her yıl başka birşeyler buluyor çıkarmaya çalışıyor fenerlileri kandırıyor

Ulan hirbo sen kimsin de ligden cekiliriz diyorsun böyle bir öneri ver ne olacak? Sanki oylama olsa kac kisi ligden cekilelim der? Haydi cidden böyle birsey gerceklesti, direkt iflas edersiniz. Kimi kandiriyorsunuz? Aziz bunun yaninda coluk cocuk kalirmis. Okadar pislik dönüki bu sezonda on sezona beddel.

Geri
Üst Alt