Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

çekileceklerine inan ve buna umudu olan saf renktaşlar görüyorum sizi çok üzerler yapmayın
Ali cengiz oyunları devam ediyor.En yüksek perdeden ceza almalarını sağlamak için sosyal medyadan baskıya devam

Çekilir mi be KOÇ.

Başkanlık koltuğunu şampiyon olurda bırakmayacaktı.

Olamazsalar da bırakmamak için bahaneyi buldu.

Çekilmek istedik devlet araya girdi.

Bunlar küme düşmeden bahsetmiyor yaw. Ligden çekilince puanlar silinir muhabbeti yapıyorlar. Tam olarak bilmemekle beraber UEFA’dan da çekilmeleri lazım ki onu yaparlarsa birkaç sene Avrupa’dan men edilirler. Kaldı ki puanları gitme olayı doğruysa kendilerinin 0 puanı olacak. Kulübü kapatmak demek de salaklık böyle bir şey işte

Ligden çekilme ihtimalleri sıfır arkadaşlar. Zaten kongre kararı, sponsorlar gelirler falan fasan fisan inanmayın bunlara tamamen algı. Yemez yani.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar küme düşmeden bahsetmiyor yaw. Ligden çekilince puanlar silinir muhabbeti yapıyorlar. Tam olarak bilmemekle beraber UEFA’dan da çekilmeleri lazım ki onu yaparlarsa birkaç sene Avrupa’dan men edilirler. Kaldı ki puanları gitme olayı doğruysa kendilerinin 0 puanı olacak. Kulübü kapatmak demek de salaklık böyle bir şey işte

Bunların hayatı yalan hiçbirinde o toto yok amaçları oyuncularına ceza verdirmemek :uiyy:

Bu adamda 1 gram utanma yok. Hala saatlerce konusabilecek kadar üstün görüyor kendini. "Bizi Bank Asya'ya gönderin" diyen birinin hezeyanlarini ciddiye alan yoktur sanirim.

GALATASARAY, Fenerbahçe ve Beşiktaş ligden çekilemez.

Konferans'tan çekilirlerse o sezonun puanı gidecek herhalde doğal olarak. Sadece ligden çekilirlerse uefa karışmaz uefa puanına.

Bir sürü etken var ligden çekilmeleri zora sokacak. Blof bunların işi, ortalığı bulandirmak ve mağduru oynamayida çok iyi biliyorlar. Borsa da işlem görüyorsun, binlerce yatirimcin var, neymiş efendim ligden çekilecem ben. Kan alirlar

Ligden çekilme filan yok beyler algı yapmaya devam ediyor ananaslar

dramalar bitip trabzon deplasmanında 3 puan hedefine ulaşılmızsa bu konu burda biter.

tüm tatava bu mantıktaydı

Ligden çekildikleri anda amatörden başlıyorsun geçelim bu ayakları ali hikaye anlatma.

Bunların 2 nisandaki kongresinde çekilme kararı çıkmaycağı gibi eminim ki olay yine bize gelecek. Muhtemelen 1 saat civarı kin, nefret ve iftira sözleriyle bize sallayacaklar

Geri
Üst Alt