Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Zeytinli spor gecesinde bombalıyor Ali kocu

Bir sürü etken var ligden çekilmeleri zora sokacak. Blof bunların işi, ortalığı bulandirmak ve mağduru oynamayida çok iyi biliyorlar. Borsa da işlem görüyorsun, binlerce yatirimcin var, neymiş efendim ligden çekilecem ben. Kan alirlar
çekilemeyeceklerini kendileride biliyorlar o kongrede de bakın görün yine en çok bizi konuşacaklar sonra fetö filan
amacları blöf yaparak en az cezayı almak ki bence becerdiler bunu +lig baslayınca hakem konusunda etraftan gelen sesleri kesmek istiyorlar
herif bugun konusurken sampiyonluk derken öfkeden gözlerı kıpkırmızı kan çanagı olmuş

İçeriden haberi aldı.Ne cezalar planlanıyor duydukları canını sıktı hemen tehdide başladı.Çekiliriz bak valla bak sakın ceza vermeyin bize bak ortalığı yılarım bak

Yeterki başkan kalayım .Bunun kadar çirkef başarısız bi adam gelmez daha da

Riyad'daki krizde bile talimat geldiği için açıklama yapamayanlar ligden mi çekilecek :D . Bizim yönetim de dahil hiç bir yönetim hükümete rağmen kafasına göre çekilemez ligden(Hele ki seçimden önce). Hepsi ticaretle uğraşan insanlar sonuçta. Klasik blöf.

Fener sevicilerin de aklına hiç gelmiyor galiba
Ali Koç demedi mi
Hakemleri avmlerde sıkıştırın diye
Bu iklimi kendisi oluşturdu sonucunu da kendisi gördü
Mert Hakan için ceza verilseydi
O zaman insan aha Adalet falan var derdi
Ali Kç çok konuşuyor boş konuşuyor
Ben hayatımda bu kadar eğitimli eğitimsiz Bir adam görmedim

Kendisi ve kulübü açısından yine çok yanlış açıklamalarda bulunmuş. Az olan şampiyonluk şanslarını tamamen bitirmiş.

Dünkü olaydan sonra ligden çekiliriz tarzı bu açıklamanın hiçbir akla mantığa uygun açıklaması yok. Sene başından beri hakemleri açık hedef gösteren, her hafta bir yöneticisi çıkıp ortamı geren kendileri değilmiş gibi bir de ligden çekiliriz diyerek ortamı daha da bulandırıyorlar. Bu saatten sonra insanları tehdit eden yahut sivri dille konuşan, ortamı geren kim olursa kabak başına patlayacak.

Ekleme: Devletimizin bu sosyal medyada ortamı geren ve milleti provoke eden kişilerle ilgili aksiyon alacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
Vakt-i zamanında namusumuz dedikleri CAS davasından bile geri adım attılar yahu, kim inanır bu çekilme herzelerine. Şike sezonu da canlı yayınlara bağlanıp TFF'den bizi Bank Asya'ya düşürmelerini talep edeceğiz diyorlardı. Bu laflara kendi tabanı, parselledikleri kişi ve kurumlar dışında itimat eden yok zaten.

Oyunculara gelecek cezalar olabildigince az olsun diye federasyona baski yapiyorlar hepsi bu.

Neden 2 Nisan acaba.

2 Nisan'a 2 hafta var daha. Yine bir dolaplar çeviriyor bu yalı çocuğu

GI9pYp3X0AAf-Uw
Ulan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

11 milyar borcu olan klup ikinci lige dusecekmis sonra nolcak ?

Fredler tadicler symanzkilet serbest kalip transfer olur imza parasinida alir

O begenmedigin irfan can mhy serdar aziz filan hepsi klubu birakip gider ikinci ligte elde rezil bir kadro 11 milyar borcla kapina haciz dayanir ordan cikamazsin bile

Bu ali kime ne hikayesi anlatiyor salakmiyiz lan biz sen git kendi koyun taraftarini güd ligten cekiliyorum diye babayı çekilirsin ligten

Geri
Üst Alt