Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.465
- 9.145
- 1.813
Kendimi bildim bileli ligden çekiliyoruz derler
Bence yine blöf tabi ki
Tıpkı “sene sonu başkanlığı bırakacağım” blöfü gibi
Bence kesinlikle çekilemezler ama inşallah bu sefer iş kontrolünden çıkar da kongrede oylatıp ne olduğunu anlamadan çekiliverirler
Şimdi biraz da farklı taraftan bakalım
Senelerdir tek başarısı yok
Her puan kaybında space odalarında özlü sözlerle kendisinden kurtulma temennileri
Lig de artık iyice sıkıştı ve çok kırılgan haldelerdi, stres patlama noktasına kadar yükselmişti
Patlayacağı yer de alim olmaya gerek yok, belliydi
İlk puan kaybında stat dahil her yerden istifa çağrıları alacaktı
(Hatta bu, dünkü maç bile olabilirdi böyle olaylar olmayıp puan kaybetselerdi)
Aziz gibi bırakıyorum diyerek, belki “gidersen batarız” derler, “aman şampiyonluğu verelim de gitsin” derler diye “sene sonu bırakacağım” hamlesi yaptı
Ama Saran hemen bu hamlenin üstüne jet hızıyla, 4 gün önce adaylığını açıkladı
Cayabilmesi için bir şeyler gerekiyordu bence ve fırsatı kaçırmadı tabi ki
Kendini bir anda ‘istenmeyen başkandan’, ‘vazgeçilemez, kurtarıcı başkan’ pozisyonuna koyuverdi
“Merak etmeyin çekilirsek bırakmam” deyip, sahip çıkarım demeye getirdi
Bir adım sonrası “bırakacağım demiştim ama bu kadar olay, düşman varken feneri terketti dedirtmem” argümanına evrilecektir diye düşünüyorum
İhtimal yoktu bence zaten ama azıcık şampiyonluk ihtimalleri varsa onu da bu şekilde bile isteye bitirdi bence
Bence yine blöf tabi ki
Tıpkı “sene sonu başkanlığı bırakacağım” blöfü gibi
Bence kesinlikle çekilemezler ama inşallah bu sefer iş kontrolünden çıkar da kongrede oylatıp ne olduğunu anlamadan çekiliverirler
Şimdi biraz da farklı taraftan bakalım
Senelerdir tek başarısı yok
Her puan kaybında space odalarında özlü sözlerle kendisinden kurtulma temennileri
Lig de artık iyice sıkıştı ve çok kırılgan haldelerdi, stres patlama noktasına kadar yükselmişti
Patlayacağı yer de alim olmaya gerek yok, belliydi
İlk puan kaybında stat dahil her yerden istifa çağrıları alacaktı
(Hatta bu, dünkü maç bile olabilirdi böyle olaylar olmayıp puan kaybetselerdi)
Aziz gibi bırakıyorum diyerek, belki “gidersen batarız” derler, “aman şampiyonluğu verelim de gitsin” derler diye “sene sonu bırakacağım” hamlesi yaptı
Ama Saran hemen bu hamlenin üstüne jet hızıyla, 4 gün önce adaylığını açıkladı
Cayabilmesi için bir şeyler gerekiyordu bence ve fırsatı kaçırmadı tabi ki
Kendini bir anda ‘istenmeyen başkandan’, ‘vazgeçilemez, kurtarıcı başkan’ pozisyonuna koyuverdi
“Merak etmeyin çekilirsek bırakmam” deyip, sahip çıkarım demeye getirdi
Bir adım sonrası “bırakacağım demiştim ama bu kadar olay, düşman varken feneri terketti dedirtmem” argümanına evrilecektir diye düşünüyorum
İhtimal yoktu bence zaten ama azıcık şampiyonluk ihtimalleri varsa onu da bu şekilde bile isteye bitirdi bence