Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Mehmet Büyükekşi'nin ipi çekilmiş. Bu hafta içerisinde istifa ettiriliyor.

Bu kadar borçla cekilsinler bakalım, Bursa iyi kötü tutundu aşağılarda, amatörde almayın soluğu sonra

Olur mu? Fbliler, düşürsünler Ali Koç 200m Euro sponsorluk basar diyorlar. Bunlar Koç Holding’in tek sahibinin Ali Koç olduğunu sanıyorlar sanırım. İnan Kıraç ve Suna Koç Kıraç’ın kızının bile hissesi Ali Koç’tan fazla. Ali Koç’un hissesi %5 imiş.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Seçim var her türlü? Ne demek bırakmıyorum, diyelim ki ligden çekildin ve seçimde seçilemedin. Bırakmayacak mısın? Şu soruyu soran bir adam yok. Her türlü aday olman gerekiyor.

Yönetmelikler nasıl acaba, puan olarak alt lige düşmekle maçlara çıkmayıp düşmek aynı statüde değildir bence çünkü belli bi kontenjan var inen çıkan açısından mantıken en alt ligden başlaması lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çekilecekleri falan yok, keşke öyle bir şey olsa ama hepsi algı ve blöf. Emin olun Türk futboluna bahar gelir, gerginliklerin, kavgaların, şikenin olmadığı mis gibi bir lig izleriz. Konsantrasyonumuz tamamıyla şampiyonlar ligi olur, çünkü bu şeref timsalleri kıskançlık ve hasetleriyle bizi de aşağı çekmek için var gücüyle pislik yapan bir camia. Umuyorum ve diliyorum ki, Allah şaşırtır ve çekilirler, böylesi şımarık ve rezil rüsva bir takımın ligimizde yeri yok.

Bazı futbolcuların men yeme tehlikesi var, ceza vermesinler diye çekiliriz tehdidi, iyimis.

Bu arada "tekrar aday olurum" demesi gerekmiyor muydu?

Ne demek "başkanlığı bırakmam"?

Belki seçimde seçilemeyeceksin? :d

Ligden çekmek = küme düşme mi oluyor tam?

yoksa kalan maçları hükmen bırakmak falan mı ?

Ligden düşürdüğün takım Avrupa maçlarına devam edebiliyor mu ? UEFA bu noktada karışır mı?

diyelim ki YAPTIN - diyelimki alt lige GİTTİN - kaç yabancıya minimum gelirle hangi maaşı vereceksin - alt ligde yabancı sınırı çok kısıtlı diye biliyorum.

Yaptılar diyelim - Trabzon 2inci olarak CL hakkı mı kazanır ?

yapsınlarda 1 sezon şunlarsız futbol ligi olsun

Boş havaya blöf bunların hepsi - çocuk aklıyla nanik yapmaca gibi bir şey.

Baskanligi zaten birakmayacak bu arada. Önümüzdeki secimde tek aday olacaktir. Baskanligi biraksin Kadikoy'de ciplak sekilde esek gibi anirarak dolasirim. O kadar eminim.

E nolcak simdi
Kutlamalar ne zaman basliyor
Adamlar ligden çekiliyor harbi

Dursun Özbek: "Ali Bey olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı. Bu ligden çekilme, Fenerbahçe'nin iç işidir. Galatasaray'ın geleneğinde rakiplerin iç işlerine karışmak gibi bir huyumuz yok. Fenerbahçe'nin genel kurulu, kendi arasında toplanacak ve karar alacak. Her ne kadar, geçmişte benzer söylemler yapıldıysa da, Fenerbahçe genel kurulunun kendileri için en iyi kararı alacaktır. Bundan eminim. Galatasaray olarak rakiplerin iç işleriyle ilgilenmemiz söz konusu değil."

Geri
Üst Alt