Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

1000065471.webp

Siyaset yerel seçimler yüzünden mi bu kontrolden çıkmış şahsa karışmıyor bilmiyorum ama adam defalarca devleti bile üstü kapalı tehdit etti ve açık şekilde her türlü kaosu çıkarmaya çalışıyor

ortamı gererek şampiyon olacaklarını sandılar ortam gerginliği en son ellerinde patladı. sen herkese sataşırsan futbolcunda saldırmaya başlar sonucuna katlanın.

2010-11 sezonundan sonra iki takım arasında bir sürü maç oynandı

Neden bu maç kadar büyük olaylar olmadı

Sebebi sene boyunca her fırsatta ortalığı geren yöneticiler ve buna çanak tutan Tff ve kurullarıdır

Kimse martaval okumasın

Sen çıkıp her hafta camialara ağza alınmayacak hakaretlerde bulun

Hakemleri tehdit et kurulları tehdit et

Maçları alenen şekilde hak yiyerek kazan

Sonra ben mağdurum

Geçiniz bu işleri

Gerekli cezalar verilmezse ortalık daha da karışır

Ya blof yapiyor. Biliyor oyunculari en az 5-6 mac ceza alacak ondan yirtma hesaplari pesinde.

Azerbaycan ligine falan gitseler orada da şampiyonluğu Nefçi Bakü'ye kaptırıp orayı da karıştırılar.

Öyle gezinirken denk geldim de şu ruh hali ve konuştuklarımız size de tanıdık gelmiyor mu?

Hitler Gençliği

2 Nisan'da yapacakları şey tamamen bomboş konuşmalarda tehditler olacaktır günün sonunda da bütünleştik Adana Demirspor maçında tam destek istiyoruz bu yapıyla sonuna kadar savaşacağız diye konuşmaları bitirirler kenetlendik derler kendilerince hayal dünyasına kapılacaklardır.

Zaten kendilerini ele vermişler açıkladıları yazıda net bir ifade yok "Alınacak aksiyonlar değerlendirilmesi" demişler kesin bir ifade kullanmadıklarına göre geri vitesin üstüne otururlar sonrasında çıkarabilirler mi emin değilim.

Açıkçası şımarık bir çocuktan farkları yok son 2 senedir skandal hakem performansları var hatta lehine/aleyhine kararların listesi çıksa utancından kafasını kaldıramayacak adamlar halen kayrılma bekleniyor daha 1 ay önce süper kupa maçı için ahkam kesenler şimdi ülke puanı diyip erteleme istiyor.

"Yüzsüzlük" kelimesi tam anlamıyla fenerbahçe'dir.

Geri
Üst Alt