Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

Azıcık adamsanız çekilir gidersiniz, çekilmezseniz çok komik durumlara düşeceksiniz ona göre hareket edin

Medyanın ne kadar satılmış olduğunu dün bir kez daha gördük. Her zaman yapılan boş tehditler üzerinden suni gündem yaratma. Birisi de diyor ki Avrupa'ya gidemeyiz. UEFA daha önce ligden düşürülen takımların puanını silmemiş açıp buna bakmıyorlar bile.

TFF ve kurumları umarım Fenerbahçe'nin yaklaşık 50 yıldır her başarısızlıklarında ligden çekileceğiz blöfünü yemez ve adil bir yaklaşımla olaylara karışan kimseyi korumaya çalışmaz, takipçisiyiz."

tadında bir açıklama yapacak Adnan Öztürk gibi yönetici lazım bize.

Dursun da çıkıyor, mıymıy konuşuyor üstüne Süper Kupa'yı da erteyelebilirler okey minvalinde saçmalıyor. Ne kadar sünepeyiz.

Daha sevkler açıklanmadı
Ne o pazarlık mı var
Nasıl bir döneme denk geldik arkadaş

Bence herşeyi planladılar.Maçda yenik duruma düşseydiler tahtiklerle maöınyarıda bıraktıracaklardı.3 puanı hükmen alacaklardı.Tek gayeleri o gibi sürekli kışkırtma vardı.Ostervalde ye bile olta öğretmişler.
Ama maça çok iyi başlayıp 2-0 öne geçince ertelediler

Ülke niye Avrupa'ya gidemiyor anlamadım ben. Lüksemburg un puanı çok daha azken gidebiliyor da bizim ülkenin takımı niye gidemiyormuş?
Renktaş bunu düşünebilmek için birazcık beyin lazım. İşte karşıdakilerde olmayınca kandırmak kolay oluyor. Herkesi fbli zekasında sanıyorlar maalesef.

Bence herşeyi planladılar.Maçda yenik duruma düşseydiler tahtiklerle maöınyarıda bıraktıracaklardı.3 puanı hükmen alacaklardı.Tek gayeleri o gibi sürekli kışkırtma vardı.Ostervalde ye bile olta öğretmişler.
Ama maça çok iyi başlayıp 2-0 öne geçince ertelediler
Aynen böyle olacaktı.

Bunlar Şampiyonlar Liginden de mi çekildiler acaba? O yüzden mi gitmiyorlar yıllardır?

Bir yandan yok ya ligden çekilemezler yemez o diyorum ama sonra bu adamdaki koltuk sevdası aklıma geliyor bir umut doğuyor içime. Başkanlıkta kalmak için bunu da yaparsa şaşırmam artık.

kim nereye çekiliyor abi deli misiniz? blöf her zamanki gibi. tüm sosyal medya ve günemi kendilerine çevirme demeçleri bunlar.

isterlerse çekilsinler - biz sırtlarız avrupa puanını gider konferans kazanırız 3 4 defa yerine getiririz merak etmesinler." WILDICARD " muhabbetiyle 1 2 kere hak kazanırız uefadan zatne.

bu mantalitede kendilerini yoketmeye gidiyorlar uzun vadede - utanmasalar örgüt gibi ortada dolaşacaklar "taraftar" diye

Uzan gibi olmamak için koltuğa sıkı sıkı yapıştı.Uzan da son sene bize başkan olmak istedi akıllı adam.Olamayınca ya herro ya merro diyerek seçime girdi.
Holdingi kazadan beladan kurtarmak için fener taraftarının gücünü kullanmak zorunda.Arkasına başarıyla alamadığı taraftarı düşman yaratarak almaya çalışıyor

O değil de satılık fenerli medya dışında kimse sallamadı blöflerini. Çekilseler ayrı dalga geçilir çekilmeseler ayrı. Her türlü eğlenceli günler bizi bekliyor :asd::asd::asd:

TFF ve kurumları umarım Fenerbahçe'nin yaklaşık 50 yıldır her başarısızlıklarında ligden çekileceğiz blöfünü yemez ve adil bir yaklaşımla olaylara karışan kimseyi korumaya çalışmaz, takipçisiyiz."

tadında bir açıklama yapacak Adnan Öztürk gibi yönetici lazım bize.

Dursun da çıkıyor, mıymıy konuşuyor üstüne Süper Kupa'yı da erteyelebilirler okey minvalinde saçmalıyor. Ne kadar sünepeyiz.
dahil olmamak en dorğusu.
fener gibi oluşumlara - medyadaki parazitlerine malzeme vermemek - ilgi vermemek en güzel tepki bana göre.
olan bitende bizi alakadar eden bir kısım yok bana göre. kaile almamak daha kudurtur bu arada.

(dip not: avatar yakışmamış üstad bu arada yav )

2 nisan çok geç kardeşim hafta sonu gerekli çoğunluğu toplarsınız.
Bir an önce bu ligden defolun da rahatlayalım

Bunlar şey zannediyor heralde kendileri var diye dekoder satılıyor lig para ediyor. Kendileri sistemden çıkınca her şey çökecek.
Yada kendileri farklı bir organizasyon kurunca para akacak.
Galatasarayın olmadığı bir lig güney kıbrıs liginden farkı olmaz. Kendilerinin olmadığı bir lig ise huzur dolu olur ve en kötü isviçre ligi kalitesine döner o da değer artması falan demek :asd: :asd:
16 milyar lira borcun var nereye gidiyorsun. Ali bırakıp gidiyorum dese 2 seneye beşiktaştan beter hale gelecek adamların tipleri de komik.

Ali sadece feneri değil holdingini de al git kardeşim kendine ülke kur orada takılın.

2 dakika bunların olmadığı ligi, bunların şizofren savunucularının olmadığı bir tv, gazete, ülke düşündüm hayalim bile izlandaya dönüştü huzur geldi

Ulan o değil de asker de çay ocağı vermeyeceğin adam kulüp yönetiyor sırf babası zengin diye. Dünyanın en enteresan ülkesiyiz, halen nasıl ayaktayız şaşırıyorum.

daha düsmediler mi

2 nisanda yeterli çoğunluk sağlanmaz. 9 nisanda 2-3 bin kişi çekilelim diyecek. 2-3 bin kişiyle çekilme kararı alamayız deyip devam edecekler.

Geri
Üst Alt