Ali Koç: "Ligden çekilme kararı alırsak başkanlığı bırakmıyorum"

bu adamın 2 nisan'da, yani milli maçlar sonrası oynanacak ilk lig maçlarından önce "genel kurul" çağrısı yapması, çılgınlar gibi pfdk sevklerinin olacağının habercisidir net olarak.

bu adamın 2 nisan'da, yani milli maçlar sonrası oynanacak ilk lig maçlarından önce "genel kurul" çağrısı yapması, çılgınlar gibi pfdk sevklerinin olacağının habercisidir net olarak.
ya abi tablo basit

lig araya giriyor 15 günlük full seçim bazlı ortamda bu gerginliğin olması - seçim sonrasında çok arası soğumadan genel kurul olması basit mantıkta sıraya dizilmiş işler.

ilgi vermemek lazım - kaile almamak lazım. Bizim başkana laf ediyor forum. anlamıyorum - biz taraftarın fener antipatisi çerçevesinde "ohhh ne güzel saplamış" dememiz için mi açıklama yapacak GS başkanı - o seviyeye niye düşelim. yapılması gereken ASY küfürleri nedeniyle K.paşa'ya yüklenmekti.

Ateşe benzin dökmeyin!​

Paylaş​

Ortalık zaten yangın yeri. Bir de yöneticiler çıkıp, ateşe benzin döküyor. Fenerbahçe'yi 3-5 bin kişinin oyuyla alt lige düşürmek kimsenin haddi değil. Sayın Koç, biz seni Fenerbahçe'yi Süper Lig'de şampiyon yap diye seçtik, ikinci ligde zaten Fenerbahçe formasını koysa şampiyon olur.
Trabzon'da yaşanan çirkin olaylar, Türk futboluna çok ciddi zarar verdi. Avrupa Şampiyonası Finalleri'ni düzenleyecek bir ülkenin statlarında bu tür görüntüler ne yazık ki dünya nezdinde ciddi itibar kaybına neden oldu. Bu olayların sorumluları bir an önce tespit edilip, cezaları süratle verilmeli. İşin bu bölümü, futbolu ve devleti idare edenlerin işi ama bir de kulüpleri idare edenler var. Onların, durumu idare etme biçimi tam bir felaket. Maçtan sonra iki kulüp sessizliğe gömülünce umutlanmıştık. Ama ağızlarını bir açtılar, pir açtılar. İki cepheden de hezeyan dolu açıklamalar geldi.
BU NASIL BİR SAÇMALIKTIR
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan başlayalım. Olup bitenlerden sonra kulübü ligden çekmekle tehdit ediyor. Hepimiz biliyoruz ki böyle bir genel kurulun ilkinde çoğunluk sağlanamaz, ikincisini de 3-5 bin kişi ciddiye alır. Fenerbahçe'nin 60 bin kongre üyesi var. 3-5 bin kişinin katılımıyla böyle bir karar verilemez. Adamı tefe koyarlar. Diyelim ki aldın, uygulayamazsın. Fenerbahçe sadece kongre üyelerinin ve kulübü yönetenlerin değil, milyonların aidiyet duygusuyla bağlı olduğu dev bir çınardır. "Küme düşersek bırakmam, şampiyon yapıp öyle bırakırım" söylemi nasıl bir saçmalıktır. Fenerbahçe kongre üyeleri seni ikinci ligde şampiyon olasın diye seçmedi. İkinci ligde Fenerbahçe formasını koysa şampiyon olur. Sana ihtiyaç yok.
TRİBÜNE OYNAMAKTAN VAZGEÇİN
Hadi paran var, kulübün böyle bir uygulama nedeniyle uğrayacağı mali kayıpları karşılarsın. Ama manevi hasarı telafi etmeye kimsenin gücü yetmez. O yüzden böyle hiçbir zaman uygulayamayacağın sözlerle ortamı daha da germe. Bir şampiyonluk uğruna ortalığı yangın yerine çevirmek kimseye fayda getirmez. Daha önce bu camialar çok daha uzun süre şampiyon olamadı, kimse bunun için küçülmedi. İtibar kaybetmedi. Kulüplere ve spora itibar kaybettiren asıl olaylar şampiyonluk hırsıyla bu güzel oyuna verilen zarardır. Fenerbahçe'nin küme düşmesi diye bir şey söz konusu olamaz. Böyle popüler girişimlere gerek yok.

göstermelik olarak kurulda YETKİYİ alabilir bu arada.

sonrasında yapmaz, bir adım ileri gidiyorum yapamaz.

Bir de hala Fenerbahçe çekilirse Avrupa'ya gidemezmişiz, yok sıralamamız düşermiş, ekonomi batarmış... Olm Allah aşkına defolun gidin lan. Gerekirse biz 10 yıl şampiyon olmayalım ama şu pislik oluşum artık bu ülkenin yakasından gündeminden düşsün lan. Gerçekten söylüyorum bütün ülkeyi zehirlediniz yeter lan.

Bir de hala Fenerbahçe çekilirse Avrupa'ya gidemezmişiz, yok sıralamamız düşermiş, ekonomi batarmış... Olm Allah aşkına defolun gidin lan. Gerekirse biz 10 yıl şampiyon olmayalım ama şu pislik oluşum artık bu ülkenin yakasından gündeminden düşsün lan. Gerçekten söylüyorum bütün ülkeyi zehirlediniz yeter lan.
işte doğru bakış açısı.

başkan ne demiş- bizimkisi ne tepki vermiş - puahha hahahaları geçelim. Gelinen noktadaki toplumdaki ortam ne hale geldi - ne konular nerelere bağlantılandırılıp servis ediliyor ve karşısında yaptırımı bir şeyi yok.

adam TS li futbolcuya fransada GS forması diyor yav. cezası mezası hiç bir haltı yok.

fb cekilirse ekonomi dagilir, dolar yükselir, hükümet düser, toplumsal travma olur yav yürüyün gidin yav sampiyonlugunuza kupaniza sokayim abv!

Küfür etmemek icin zor tutuyorum kendimi ceza alacagim yakinda.

oyunculari hakemi tehdit eder. Baskanlari, futbolculari ceza almasin diye, yalandan ligden cekiliriz der. Bunlar milleti salak zanediyorlar herhalde. Fenerli medya da ne guzel, aman cekilirse boyle olur soyle olur. Ya cekilmezler bu ezikler. Mahsus boyle diyorlar.

Bi deneyelim yav düşünce ekonomi kötüye giderse hemen devre arası hop üste alırız denemeden bilemeyiz o yüzden düşmelerini destekliyorum.
Bakalım dekoder satışı ne olacak, lige ilgi ne olacak, avrupadan kovulacak mıyız. Ekonomi çökecek mi bunların hiç birimi yaşamadan göremeyiz. Ben ülkeyi terketsem ülke batar söylemi gibi olay yani hayali.

Destekliyorum sizi bu düzene inat maçlara çıkmayıp küme düşün ligi kurgulayanlar boyunun ölçüsünü alır.

basarabilirsin.org

Engin Verel gibi biri bile ne kadar büyük bir saçmalık olduğundan bahsetmiş.

Geri
Üst Alt