- 22 Ağustos 2010
- 32.645
- 37.370
- 3.033
bu adamın 2 nisan'da, yani milli maçlar sonrası oynanacak ilk lig maçlarından önce "genel kurul" çağrısı yapması, çılgınlar gibi pfdk sevklerinin olacağının habercisidir net olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya abi tablo basitbu adamın 2 nisan'da, yani milli maçlar sonrası oynanacak ilk lig maçlarından önce "genel kurul" çağrısı yapması, çılgınlar gibi pfdk sevklerinin olacağının habercisidir net olarak.

işte doğru bakış açısı.Bir de hala Fenerbahçe çekilirse Avrupa'ya gidemezmişiz, yok sıralamamız düşermiş, ekonomi batarmış... Olm Allah aşkına defolun gidin lan. Gerekirse biz 10 yıl şampiyon olmayalım ama şu pislik oluşum artık bu ülkenin yakasından gündeminden düşsün lan. Gerçekten söylüyorum bütün ülkeyi zehirlediniz yeter lan.
tam aksine Hüloğğğ politikası tamamen uyguladıkları.asıl komik olan bizim lobimizin olup her yeri organize ettiğimize falan inanmaları
cidden söylüyorum tarih böyle organize bir delirmişlik görmedi, hülooğcuları falan geçtiler.
tamam onu diyom iştetam aksine Hüloğğğ politikası tamamen uyguladıkları.
Hakemlikten bir bok anlamıyordu şimdi bir de ekonomi uzmanı mı olmuş yaram.
dünyanın fenerbahçenin hatrına döndüğü söyleniyorfb cekilirse ekonomi dagilir, dolar yükselir, hükümet düser, toplumsal travma olur yav yürüyün gidin yav sampiyonlugunuza kupaniza sokayim abv!
Küfür etmemek icin zor tutuyorum kendimi ceza alacagim yakinda.