Ali Koç Maçtan Sonra Taraftar ile Tartıştı

620730db45d2a0c0140cadb4.jpg

inş video cekenler nette paylasırde izleriz

yarın bi transfer açıklayıp havayı dağıtır diye yorumladım

Kakmayin beni demistir yine

daha yakından cekenlerde paylasır inş

gel gel diyor taraftara

orda adam gelse ali ne yapacak?

ali adama vursa taraftar boş durur mu

Size tecrübeyle sabit bir bilgi vereyim, bu gel geli iki tür insan yapar:

Birinci tip kavgalarla, dövüş sporlarıyla haşır neşir olmuş yumruktan, kavgadan korkmayan kişilerdir ki bunlar zaten adam gelmezse bile direk kendi gider girişir.

İkincisiyse ömründe yumruk yememiş, kavga etmemiş, ama bulunduğu ortamda kendini güvende hisseden ve karşıdakinin bu hareketine karşılık ona zarar vermeyeceğinden emin olan tiptir. Bu ikinci tip olurda iş ciddiye binerse birden yumuşar, sonra abi abi çekmeye başlar.

Sizce bu Alican hangi tip?

Bu gel geli iki tür insan yapar:

Birinci tip kavgalarla, dövüş sporlarıyla haşır neşir olmuş yumruktan, kavgadan korkmayan kişilerdir ki bunlar zaten adam gelmezse bile direk kendi gider girişir.

İkincisiyse ömründe yumruk yememiş, kavga etmemiş, ama karşıdakinin bu hareketine karşılık vermeyeceğini düşünen tiptir. Bu ikinci tip olurda iş ciddiye binerse birden yumuşar, sonra abi abi çekmeye başlar.

Sizce bu Alican hangi tip?
2

Nasıl bir üstten bakmadır bunun ki. Basın röportajı da öyle. Sürekli birilerini azarlarcasına konuşan herkese böyle tepeden bakan biri bu.

Başkan mı taraftar mı belli değil, hiç yakışıyor mu bu kaçıncı

5 yıldız bilmem ne diyeceğine çıkıp ekrana taraftardan sabır istese çoktan düzelirdi, gerçi sabrı kalmadı taraftarlarının

Açık konuşayım kendisi geldi diye çok sevinmiştim, vizyon katar rekabet ederiz yapıcı pozitif olur efendidir diye düşünmüştüm ama adam tam varoş çıktı ya, ona gel buna atla seviyesiz seviyesiz hareketler

Galatasaraylı olarak bile üzülüyorum bu duruma düşmesine koçun, keşke başarılı olabilecek düzeyde olsa da rekabet etsek, rekabet her zaman başarı getirir çünkü.

Biliyor ki taraftar yanına gelse korumaları atlar hemen üstüne. Özgüveni oradan geliyor. Başkan olmadan önce kaliteli bir adamdır diye düşünüyordum. Rezillik gerçekten.

Yarın transfer açıklar yıldız muhabbetini çıkarır hakemlerle savaşacağız falan der bitirir işi

Geri
Üst Alt