Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.841
- 22.638
- 2.228
Kafa atip kirmizi gormemesini dogru bulmuslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mal aykut durmadan araya giriyor, sanki babasi koc yalakaNevzatı salmadılar,yardırıo asporda![]()
Kongre üyesi değilmiş wasfigs kongre üyesi haldun simavi
![]()
Gelir kalemi ,yalamak zorundaMal aykut durmadan araya giriyor, sanki babasi koc yalaka
Böyle bi özellik varsa sırayla yapalım da türk futbolu gelişsinBence yönetim cevap vermeli. Bunlar sürekli her hakem hatasında işi bize bağlıyorlar. Trabzon maçında hakem çıkıp bizi doğradıktan sonra açıklama yapsan neye yarar. Şimdi yapacaksın, kesin sesinizi diyeceksin.
Şuan fenerlilerin space odasını dinliyorum, adamlar inanılmaz kafayı yemişler. Fatih Terim başkan, Mehmet agar federasyon başkanı olacakmış. Bu sene ve önümüzdeki 3 sene bizi şampiyon yapıp, avrupadan bir kupa daha almamızı sağlayacaklarmış.
Futbol dışında her türlü pisliği konuşuyorlar. Siyaset devreye girmeliymiş, UEFA'ya gidilmeliymiş filan. Inanılmaz pişkin, arsız bir camia bunlar yavv.
Keşke ligden çekilseler. Ülke futbolunu geçtim, tüm ülke kurtulur.
Severek takip ediyoruz.
Ya inanılmaz sinirlendim, dayanamadım çıktım. Bunlar nasıl insanlar ya. Bir ara Beşiktaş'a da sallamaya başladılar. Galiba bjk açıklama yapmış.Böyle bi özellik varsa sırayla yapalım da türk futbolu gelişsin![]()
Futbol kısmının bok çukuru ülke adınaYa inanılmaz sinirlendim, dayanamadım çıktım. Bunlar nasıl insanlar ya. Bir ara Beşiktaş'a da sallamaya başladılar. Galiba bjk açıklama yapmış.
Bunların kendileri birer terör örgütü, her boka fetöcü demelerinden belli.
wikide yazmışlar bilememKongre üyesi değilmiş wasfi
Bjk cevap. Vermis
He şöyle ses gelecek yerlere yazın siz
Bizimkiler türkçe bile konuşamıyorVar hakemleri yabancı olsun bu konuda haklı
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi